Când începe sezonul special ”Familii la cuțite”. Sorin Bontea, despre Scărlătescu și Dumitrescu: ”Ori de câte ori ne alegem echipele ne certăm”

Publicat: 17/04/2019 | 09:07

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu să pregătesc să umble, din nou, ”cu cuțitele în dinți”. Și asta pentru că se apropie debutul sezonului special ”Familii la cuțite”.

Show-ul va debuta marți, pe 30 aprilie, la Antena 1, iar cei trei șefi sunt în formă maximă. Sezonul din primăvara aceasta va avea un format diferit, aducând în „bucătărie” echipe formate din membrii unor familii, anunță paginademedia.ro.

Fiecare echipă va fi compusă din patru persoane din aceeași familie. Jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor decide care echipă trece într-o fază superioară a show-ului. Bineînțeles, nu va lipsi etapa de audiții și una de ”battle”-uri, iar la final – firesc, de altfel – o singură echipă va fi declarată câștigătoare. Până acum, Sorin Bontea a câștigat cele mai multe finale și a declarata că – atunci când este vorba despre alegerea echipelor – tot timpul au ieșit ”scântei”.

„Chiar sunt curios cum va decurge totul și cum este să gătești alături de o echipă gata formată. Sper să am alături cele mai talentate familii! Asta dacă mă lasă Florin și Cătălin, pentru că ori de câte ori ne alegem echipele ne certăm”.

Citește și: SILVIU NEDELEA, DEZAMĂGIT DUPĂ EMISIUNEA ”CHEFI LA CUȚITE”: ”PROBABIL AM DERANJAT…”

Mihai Munteanu – câștigătorul ultimei ediții ”Chefi la cuțite”

După o probă de gătit de trei ore și jumătate, timp în care toți concurenții au lucrat cot la cot pentru marele titlu, verdictul serii, dat de Gina Pistol, a adus multă bucurie în platou. Cu ochii înlăcrimați, Munti, bucătarul lui chef Sorin Bontea, a primit vestea cea mare: el este câștigătorul celui de-al șaselea sezon și al premiului de 30.000 de euro.

”Încă nu îmi vine să cred că am câștigat! Chefi la cuțite a fost o experiență incredibilă, care m-a trecut prin toate stările. De la fericire, la agonie, de la dezamăgire..la multe speranțe. Nu mă așteptam să ajung atât de departe, am luat competiția pas cu pas și mi-am demonstrat mie, în primul rând, că totul este posibil. De ce am obținut eu titlul? Cred că așa a vrut Dumnezeu.”a declarat câștigătorul.

După două sezoane în care nu a sperat la titlu, chef Cătălin a fost la un singur pas de a obține victoria, însă nici în acest an, finala nu a strălucit în culoarea sa:

”Dacă Munti a putut să facă față celor doi concurenți ai mei, înseamnă că a gătit. Îți mulțumesc că te-am cunoscut, și sunt sigur că fără voi trei, Andrei, Maria și Munti, bucătăria și gastronomia românească nu ar fi atât de împlinită. Acest sezon ne-a ridicat mingea sus, sus de tot”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu, emoționat, la finalul serii.

Citește și: SCANDAL LA ANTENA 1! A FOST ARANJATĂ FINALA „CHEFI LA CUȚITE”?!

Citește și...