Când are loc finala Exatlon! Transmisiunea va fi în direct

Autor: Angie Voicu
Publicat: 16/05/2018 | 11:01

Exatlon se apropie de sfârșit! În curând telespectatorii vor afla cine este concurentul care pleacă acasă cu 100.000 de Euro. Miercuri, 23 mai, va avea loc ultima Arena, cea care va decide castigatorul Exatlon. Transmisiunea va fi in direct, la Kanal D, incepand cu ora 19:45.

După patru luni de intensitate maximă, timp în care concurenții au avut de străbătut o adevărată călătorie a transformării și a performanței sportive, a căutării de sine și a raportării corecte la ceilalți, iată că vine și momentul deznodământului. (Citește și Cosmin Cernat a intrat în concurenți: „Vă mai suportați?”)

Toți cei rămași în acest moment în concurs, fie că este vorba de „Războinici”, fie de „Faimoși”, au dovedit că își merită locul în competiție. Oricare dintre ei are șanse uriașe la marele premiu. Rămâne însă de văzut care concurent a atras cel mai mult aprecierea publicului, pentru că votul telespectatorilor va face departajarea finalp. În acest moment, în competiția Exatlon au rămas „războinicii” Alexandru nedelcu, Ionuț Sugacevschi, Ștefan Floroaica, Raluca Moise și „faimoșii” Cătălin Cazacu, Vladmiri Drăghia, Larisa Vasile și Valentin Chiș. (VEZI ȘI Cum se consolează iubita lui Vladimir Drăghia, în timp ce actorule este la Exatlon)

Toți concurenții Exatlon au trecut prin tensiuni incredibil, prin alegeri dificile, s-au certat, s-au împăcat, au găsit de multe ori echilibrul în echipă, menit să le faciliteze obținerea victoriei pe trasee. Au îndurat intemperiile în celebrul „coteț” sau s-au bucurat de confortul minim oferit de casă. De-a lungul celor patru luni de concurs, telespectatorii au fost sufletul alături de ei, s-au atașat de fiecare dintre ei, s-au identificat cu temerile, dar și cu bucuriile trăite de „războinici” și de „faimoși”.  Marea finală Exatlon are loc săptămâna viitoare, pe 23 mai.

Citește și...