Când se va sfârși pandemia de coronavirus? Previziunea făcută de Carmen Harra

Publicat: 06/08/2020 | 22:07

Când se va sfârși pandemia de coronavirus? Carmen Harra a făcut o previziune și le-a dezvăluit fanilor când vom scăpa de virusul ucigaș.

Carmen Harra crede că pandemia de coronavirus se va sfârși în primăvara anului 2021. De asemenea, celebra prezicătoare a mai spus că virusul nu mai este atât de puternic și și-a pierdut din intensitate. (CITEȘTE ȘI: “MĂCELARII” LUI BEBINO ȘI-AU PRIMIT SENTINȚA. JUDECĂTORII I-AU CONDAMNAT LA…)

”Această pandemie va ajunge la un sfârșit poate înspre primăvară. Virusul își pierde din intensitate, se răspândește, dar nu mai are puterea pe care o avea”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra, previziuni și despre anul 2020

Carmen Harra a vorbit despre anul 2020, despre care spune că este unul fatidic. Mai mult, chiar și după terminarea pandemiei, clarvăzătoarea susține că vor mai urma 13 ani de ghinion pentru România.

”2020 este un an care dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este un an greu și vrem să scăpăm de anul acesta. Anul 2021 este un an cu extrem de mare potențial.

Trebuie să ne dăm seama că viața este atât de frumoasă încât e păcat să stăm supărați. Tot ce avem se duce într-o secundă și tot ce avem rămân doar amintiri” a spus Carmen Harra, într-un live făcut pe Facebook.