Cântăreața a ascuns sarcina câteva luni și, în urmă cu puțin timp, a dat vestea! Prima poză cu burtica de gravidă: “Minune”

Publicat: 16/09/2020 | 21:52

Este una dintre cele mai iubite cântărețe din România și se pregătește să devină mămică! După ce a ascuns sarcina câteva luni, fericita vedetă a dat vestea cea minunată în această seară. Ea a ales să facă acest lucru prin intermediul unei fotografii care valorează cât o mie de cuvinte… Da, este prima poză publică în care apare cu burtica de gravidă.

Citește și: Cine este Olguța Berbec, marea rivală a Vlăduței Lupău din YouTube-ul românesc

Cântăreața Olguța Berbec, însărcinată pentru a doua oară

La 36 de ani, Olguța Berbec este însărcinată cu al doilea copil, iar fericitul anunț a fost făcut chiar de ea printr-o poză alb-negru în care i se vede cât de mare are acum burtica. Ea și Saxofonistul Remus Novac mai au o fetiță, pe Cezara, care a început școala anul acesta. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, atât pe 14 septembrie, cât și în celelalte zile în care a făcut diferite postări pe rețelele de socializare, solista de muzică populară și-a ascuns burtica prin pozițiile în care s-a lăsat fotografiată sau a îmbrăcat haine largi. La descrierea imaginii emoționante prin care a dezvăluit că este din nou gravidă, artista a pus un emoticon care reprezintă o inimă albă. Printre cei care au felicitat-o se numără prietena ei cea mai bună, Vlăduța Lupău, Anamaria Prodan și Mihai Morar.

Olguța Berbec și Remus Novac vor deveni părinți pentru a doua oară © Instagram
Olguța Berbec și Remus Novac vor deveni părinți pentru a doua oară © Instagram

“Woowwww… ce frumos… mă bucur tare că nu ați lasat-o pe Cezara singură la părinți… Sarcină ușoară, draga mea”, “Felicitări, draga mea dragă! Ce poate fi mai frumos decât imaginea unei femei în pântecele căreia există viață! Te cuprind într-o îmbrățișare sufletească”, “Doamne, ce nas am!! Sarcina ușoară, iubita mea frumoasă, mă bucur din suflet pentru voi!! Să zic că o să fie un Remus mic!! Cât m-am emoționat!!”, “Sarcina te face și mai frumoasă!! Sarcină ușoară și să vina bebe sănătos, îl așteptăm”, “Un frățior pentru Cezara? Felicitări și sarcină ușoară!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postările vedetei pe Instagram și Facebook.

Olguța Berbec și Remus Novac, un mariaj reușit

Olguța Berbec se numără printre cele mai apreciate soliste de muzică populară din țara noastră. De mai bine de patru ani, ea trăiește o poveste de dragoste alături de soțul ei, Remus Novac. La nunta lor au fost peste 100 de invitați care s-au bucurat pentru ei și i-au felicitat.

Cântăreața Olguța Berbec și saxofonistul Remus Novac, în ziua nunții lor. Mihai Morar și frumoasa lui soție le-au fost alături celor doi artiști
Cântăreața Olguța Berbec și saxofonistul Remus Novac, în ziua nunții lor. Mihai Morar și frumoasa lui soție le-au fost alături celor doi artiști

“Am avut emoţii mari, dar am fost cea mai fericită. Am avut o petrecere mare cu peste 100 de invitaţi. Ţinuta mea a fost creată o creatoare din Timişoara ce îmi este şi prietenă. Locaţia a fost foarte frumoasă, ne-am simţit minunat”, a mărturisit artista într-un interviu mai vechi, relatează spynews.ro.