Care au fost ultimele cuvinte spuse de Edith Gonzalez, înainte să moară! ”Nu vă faceți griji… ”

Publicat: 16/06/2019 | 11:39
Care au fost ultimele cuvinte spuse de Edith Gonzalez, înainte să moară! ”Nu vă faceți griji… ”

Regina telenovelelor a murit după ce a fost deconectată de la aparate, ea fiind internată într-un spital din Ciudad de Mexico. Diagnosticată în urmă cu mai mulți ani cu o boală foarte grea, Edith Gonzalez a crezut că va ieși învingătoare din această luptă, așa cum a lăsat și ultimul ei interviu să se înțeleagă.  

Celebra actriţă nu mai fusese văzută în public de la sfârşitul lunii mai, atunci când a avut şi ultimele postări pe reţelele de socializare. Mai mult decât atât, jurnaliştii locali au republicat acum şi ultimul interviu cu Edith Gonzales în viaţă, iar filmarea face înconjurul internetului.

(Citește și CE SPUNEA EDITH GONZALEZ DESPRE MONICA GABOR CÂND A FOST ÎN ROMÂNIA

În imaginile filmate la finalul lunii aprilie, Edith Gonzales pare plină de viaţă, are zâmbetul pe buze şi glumeşte, afirmând că se simte bine.

Am fost plecată în Italia şi Croaţia, iar toată lumea se întreba ce am păţit, din cauza fotografiilor de pe Instagram. Apăream într-o stare nu tocmai bună, pentru că făceam imunoterapie şi toţi cei care urmează acest tratament ştiu că asta înseamnă să fii la pat. Acest tratament trebuie făcut pentru ca boala să nu recidiveze. Mulţumesc că vă gândiţi la mine, dar să nu vă faceţi griji, sunt bine“, a spus Edith Gonzales.

Citește și: Scrisoarea emoționantă pe care Edith Gonzalez i-a lăsat-o fiicei ei, chiar înainte de a muri: “Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu…”

Un alt interviu recent pe care Edith Gonzales l-a oferit în presa din Mexic a avut loc în luna februarie, iar atunci ea dezvăluia că se simte vie şi vă tatăl ei a ajutat-o foarte mult să se lupte cu cancerul.

Am avut aceeaşi atitudine faţă de cancer ca şi tatăl meu. Dacă el a putut, pot şi eu. De când am aflat, toţi ne-am concentrat să luptăm împotriva cancerului, iar cel mai important aliat era tatăl meu. Trebuie să fii împăcat cu trecutul tău pentru a avea un prezent şi un viitor plin de iubire, linişte, bucurie şi lucruri bune. Astăzi mă simt vie“, afirma actriţa.

Citește și...