Care e motivul pentru care nu a vrut să fie recunoscută! De ce poartă Andreea Bălan perucă de fiecare dată când se întâlnește cu noul iubit

Autor:
Publicat: 07/07/2020 | 10:19
Care e motivul pentru care nu a vrut să fie recunoscută! De ce poartă Andreea Bălan perucă de fiecare dată când se întâlnește cu noul iubit

După mai bine de 5 luni de când nu mai formează un cuplu cu George Burcea, Andreea Bălan iubește din nou. Artista a fost surprinsă de fotoreporterii noștri în Vama Veche, alături de noul său iubit, Tiberiu Argint. Deși a vrut să țină totul secret o perioadă, se pare că apropiații cântăreței știau deja faptul că aceasta formează un cuplu cu fratele Soniei Argint. 

Andreea Bălan ar forma un cuplu cu Tiberiu Argint de 3 săptămâni, după cum au declarat apropiații celor doi. Înainte să se afișeze împreună la mare, artista se pare că îl vizita pe iubitul său acasă, iar pentru a nu o recunoaște lumea, purta tot timpul perucă. Andreea Bălan s-ar fi îndrăgostit nebunește de Tiberiu Argint.

CITEȘTE ȘI – DA, E CHIAR EA! CUM A FOST FOTOGRAFIATĂ ANDREEA BĂLAN PE PLAJĂ ÎN VAMA VECHE

În plus, potrivit surselor noastre, artista i le-ar fi prezentat tânărului pe cele două fetițe pe care le are cu George Burcea. Cei doi și-ar consuma legătura sentimentală în principal în apartamentul fratelui prezentatoarei de la TVR, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală.

NU RATA – EL ESTE NOUL IUBIT AL ANDREEI BĂLAN! AU FOST ÎMPREUNĂ ÎN VAMA VECHE + I-AM FILMAT SĂRUTÂNDU-SE & ȚINÂNDU-SE DE MÂNĂ

Deși a vrut să țină totul departe de ochii lumii, CANCAN.RO a surprins-o pe Andreea Bălan în tandrețuri alături de Tiberiu Argint, la malul mării. Cei doi au dansat împreună, s-au plimbat de mână, s-au sărutat cu patos și nu au mai ținut cont de nimic.

Distracție maximă la Vama Veche

În weekend-ul trecut, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis, în sfârșit, să-și asume relația și să iasă împreună în public. Cuplul a fost prezent în stațiunea Vama Veche, unde a arătat o poftă nebună de distracție. Îmbrăcată sexy, cu o fustă scurtă, bluză și șapcă, ultimele două accesorii de culoarea roz, artista și-a “sufocat” cu îmbrățișări noul iubit.