Care este regimul PERICULOS la care trebuie să renunţăm pentru că dăunează GRAV sănătăţii

Publicat: 07/10/2014 | 13:33

Dacă vrei să ai un stil de viaţă sănătos trebuie NEAPĂRAT să intri pe site-ul schimbăregimul.ro. Ce găseşti pe site: reţete zilnice şi ingrediente nerecomandate plus efectele unui regim care a fost răspândit în România în ultimii 10 ani.

Mediul online începe să fie colorat cu idei originale de campanie. Am descoperit site-ul schimbă regimul, construit ca un site nutriţionist cu reţete şi ingrediente la prima vedere. Când intri însă pe site, vezi că regimul pe care trebuie să-l schimbi este de fapt regimul Băsescu.

Dacă vrei să te amuzi, să faci puţin haz de necaz, intră pe secţiunea efectele regimului să vezi cum regimul Băsescu slăbeşte materia cenuşie, cum îşi propune să te slăbească prin înfometare (cu TVA mai mare la alimente) sau cum te aleargă (cu jandarmii). Testimonialele sunt savuroase: poţi să citeşti ce “spun” despre regim: Roberta Anastase, Emil Boc sau Florin Popescu (mulţumit că regimul l-a ajutat să scape de 70 de tone de pui J)

Dacă vrei să slăbeşti regimul îţi recomandă:

· Juma de porţie de salariu timp de 2 ani (pentru mai multe informaţii vezi programul de guvernare al PDL).

· Să mănânci pe datorie – cu 21 de miliarde de euro datorie la FMI, Regimul Băsescu îţi garantează că nimic nu îţi va pica bine. Rezultatul: slăbirea instantă a capacităţii de dezvoltare şi a independenţei de stat.

Schimba regimul

· Un loc la masa săracilor în UE – UE este ca un restaurant de lux, unde prietenii din PPE se înfruptă pe săturate – România are cel mai bun loc de la masa

· Pastile de slăbit – Pentru cazuri speciale în care utilizatorii Regimului Băsescu se încăpăţânează să nu-l respecte, sistemul de urgenţă este activat: iei de la 1 la 10 ani REHAB.

Recomandăm site-ul, este o pată de culoare în campania. Dacă vreţi să râdeţi puţin şi să vedeţi cum dăunează regimul Băsescu sănătăţii intraţi aici.

Citește și...