Care este starea de sănătate a Adelinei Pestrițu, după ce a fost infectată cu coronavirus: ”Am vorbit zilnic cu ea și e…”

Publicat: 12/09/2020 | 19:19

Unul dintre cei mai buni prietei ai Adelinei Pestrițu a făcut mărturisiri despre starea actuală de sănătate a vedetei.

Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai buni prieteni ai Adelinei Pestrițu, a vorbit despre starea de sănătate a Adelinei Pestrițu. Fanii vedetei au fost îngrijorați, după ce bruneta a fost absentă pe rețelele de socializare mai multe zile la rând.

La puțin timp după ce a fost internată la Spitalul Militar, bruneta nu a mai postat absolut nimic în mediul online. Hairstylistul Adrian Perjovschi a mărturisit, însă, că prietena lui se simte bine, iar fanii nu au de ce să își facă griji. (CITEȘTE ȘI: CE A DESCOPERIT UN EX-CONCURENT DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, ACASĂ LA GHEORGHE DINCĂ. „UITAȚI CUM E ÎNĂUNTRU”)

“Da, e bine. Am vorbit în fiecare zi cu ea la telefon și e bine”, a spus acesta.

Adelina Pestrițu, infectată cu coronavirus

Adelina Pestrițu a contractat virusul ucigaș după ce a intrat în contact cu o persoană despre care nu știa că este infectată. Vedeta a rămas fără gust și fără miros și a decis să-și facă testul pentru COVID-19.

Din păcate, rezultatele au fost pozitive. Vedeta a fost internată și a făcut mărturisiri de pe patul de spital. (VEZI ȘI: SECRETARUL DE LA SĂNĂTATE SE ANTRENEAZĂ ÎN HERĂSTRĂU CA ROCKY BALBOA. L-AM FILMAT ÎN ACȚIUNE!)

”Dragii mei știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață. Trecem prin toate. Ne mobilizăm, astfel încât să avem grijă, să rămânem sănătoși. Vreau să vă mulțumesc foarte frumos pentru mesajele pe care mi le-ați transmis.

Vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care le aveți vis-a-vis de această situație în care mă aflu, fără voia mea. Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult. Ulterior, am simțit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult.

Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Totul s-a întâmplat treptat. Înainte de a intra în starea de panică, pe care cu siguranță cei care au fost depistați cu Covid 19, au trăit-o, am făcut singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus două lingurițe de miere și am observat că gustul dispare reptat. Trebuia să merg la un shooting.

M-am urcat în mașină, dar ulterior am contramandat totul și am sunat să mă programez la un test”, a mărturisit Adelina Pestrițu pe contul ei de Instagram.