Ce a descoperit un ex-concurent de la Puterea Dragostei, acasă la Gheorghe Dincă. „Uitați cum e înăuntru”

Autor:
Publicat: 12/09/2020 | 12:36

Robert Ionescu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a mers acasă la Gheorghe Dincă, acolo unde a făcut o descoperire șocantă. După ce a filmat imagini de ultimă oră la „Casa Ororilor”, ex-concurentul a vorbit, într-un vlog, despre un tunel săpat de criminalul din Caracal.

La mai bine de un an de la crimele odioase din Caracal, fostul concurent de la Puterea Dragostei Robert Ionescu a mers acasă la Gheorghe Dincă și a făcut o descoperire șocantă.

Acesta a putut să filmeze într-o încăpere din casa lui Dincă și ce a văzut acolo l-a speriat puțin. Mai exact, în camera cu pricina erau foarte multe fire care ieșeau din pereți, dar și multe gunoaie. În camera respectivă nu exista, însă, nicio piesă de mobilier, iar pereții erau sparți, pe alocuri, cel mai probabil de la intervenția criminaliștilor care au tot căutat probe. (VEZI AICI: DINCĂ A ARĂTAT CE A FĂCUT CU LUIZA MELENCU. REACŢIA MAMEI FETEI CÂND ÎNTÂLNEŞTE CRIMINALUL)

Imagine de ultimă oră din casa monstrului din Caracal
Imagine de ultimă oră din casa monstrului din Caracal

„E un tunel, vine așa și ajunge cam pe aici…”

Printre descoperirile făcute în locuința monstrului din Caracal s-a regăsit și un tunel despre care Robert Ionescu susține că nu știe unde anume duce, însă a auzit că a fost săpat de Gheorghe Dincă, sub casa în care stătea.

”Aici se zice că și-a săpat pod pe sub casă. Uitați cum e înăuntru, aici. Aici avea nu știu ce pod pe sub casă. E un tunel, vine așa și ajunge cam pe aici. Cel puțin așa am înțeles”, a povestit Robert Ionescu, pe vlogul său. (NU RATA: ALEXANDRA MĂCEȘANU PUTEA FI SALVATĂ! DETALIUL CARE A IEȘIT ABIA ACUM LA IVEALĂ)

Cazul Caracal a rămas, pentru moment, nesoluționat

La mai bine de un an de când Gheorghe Dincă mărturisea, în fața anchetatorilor că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, cazul Caracal este, încă, nesoluționat. Dincă se află în arest, iar în tot acest timp a plimbat variantele crimelor odioase pe la urechile anchetatorilor în numeroase forme.

Crimele de la Caracal au îngrozit România

Până acum, nu a sosit o sentință din partea magistraților și circulă, în continuare, în spațiul public, două ipoteze: una potrivit căreia bărbatul din Caracal le-a violat și ucis pe cele două adolescente și una legată de faptul că acestea ar fi fost traficate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.