Carmen Brumă, apariție incendiară pe malul mării în bikini minusculi

Publicat: 11/09/2020 | 18:11
Carmen Brumă a avut o apariție incendiară pe malul mării! Într-o pereche de bikini minusculi, vedeta a reușit să atragă atenția tuturor.

Carmen Brumă a profitat de ultimele zile de vară și a dat fuga pe litoralul românesc. Fără doar și poate, vedeta este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc și nu ezită să se pozeze în ipostaze incendiare.

Carmen Brumă a adoptat un stil de viață sănătos, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Vedeta are o siluetă de invidiat și poate fi, oricând, confundată cu o puștoaică. Iar ultima apariție, în bikini minusculi… a tăiat răsuflarea tuturor. (CITEȘTE ȘI: ASTA NU A FOST DIFUZAT LA PRO TV! NOI IMAGINI CU GEORGE BURCEA ȘI VIVIANA SPOSUB, ÎMBRĂȚIȘAȚI)

”Septembrie la Marea Neagră”, a scris Carmen Brumă în dreptul fotografiei.

Carmen Brumă, ipostază incendiară

Ce crede Mircea Badea despre ipostazele sexy în care se fotografiază Carmen Brumă

Carmen Brumă și-a uimit fanii cu ipostazele sexy în care s-a fotografiat. Vedeta a apărut îmbrăcată sumar, cu posteriorul la vedere. Dacă unii fani au criticat-o, alții au admirat curajul vedetei și au felicitat-o pentru felul în care arată. Ei bine, mai sunt și alți fani care s-au întrebat dacă este sau nu deranjat Mircea Badea de fotografiile ei. (VEZI ȘI: SCANDALOS! CUM A REACȚIONAT MIRCEA BADEA DUPĂ CE A AFLAT CĂ SOȚIA CARMEN BRUMĂ A FOST LA CUMPĂRĂTURI LA ORA 7:50)

„Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta  şi aşa a fost tot timpul.  El îmi face multe dintre pozele la care te referi, dar cele de la munte au fost făcute de o prietenă.  Nu percep nici un fel de schimbare de atitudine din partea mea. Pozez în costume de baie de foarte mult timp. Sunt o femeie care se simte bine în corpul ei şi care are o meserie care presupune şi acest gen de expunere pe care o consider necesară atunci când vinzi programe de slăbit şi transformare corporală”, a povestit Carmen Brumă pentru Click!.