Carmen Brumă și Mircea Badea, probleme cu băiețelul lor: „E un copil atipic.”

Autor: A. D.
Publicat: 13/02/2020 | 18:00
Carmen Brumă și Mircea Badea, probleme cu băiețelul lor: „E un copil atipic.”

Carmen Brumă şi Mircea Badea sunt împreună de ceva timp. Chiar dacă nu au ajuns încă în fața altarului, cei doi și-au format o familie frumoasă, care a fost întregită acum cinci ani de băiețelul lor, Vlăduț.

De când cel mic a apărut pe lume, relația celor două vedete s-a sudat și mai mult, iar întreaga lor atenție s-a concentrat pe noul membru al familiei. Carmen Brumă a declarat acum ceva timp că până Vlăduț a împlinit trei ani  lucrurile au fost mai dificile, iar după ce a depășit această vârstă critică, totul s-a mai relaxat. (CITEȘTE ȘI: CUM O ALINTĂ MIRCEA BADEA PE CARMEN BRUMĂ! NICIO FEMEIE NU AR VREA SĂ FIE NUMITĂ AȘA)

Acum, copilul celor doi are cinci ani și încă le mai pune probleme celor două vedete. Recent, Carmen și Mircea au vrut să plece într-o mică vacanță la munte, cu toată familia, însă Vlăduț nu a fost prea încântat de idee. Se pare că băiețelul nu este un fan prea mare al zăpezii. Copilul urăște zăpada, iar părinții trebuie să fie foarte atenți când vine iarna. (VEZI ȘI: CARMEN BRUMĂ A RĂBUFNIT DUPĂ CE A FOST CRITICATĂ PENTRU CĂ A POZAT SEXY ÎN BALCON! MESAJUL TRANSMIS ȘI IMAGINEA HOT FĂCUTĂ PUBLICĂ)

„Se fereşte de zăpadă”

Chiar mai mult, la prima ninsoare Mircea Badea și Carmen Brumă sunt nevoiți să iasă în fața blocului pentru a șterge fulgii de zăpadă de pe mașini, ca Vlăduț să nu îi vadă.  „El e un copil atipic. Se fereşte de zăpadă, anii trecuţi abia-de abia mergeam cu el la munte. Urăşte zăpada. Acum am reuşit să-l păcălim. A fost disperat când a dat prima zăpadă în Bucureşti, că i-a acoperit numerele de la maşinile din faţa blocului. E leşinat după maşini, ştie toate maşinile din faţa blocului. Să ne vezi pe noi cu şerveţele în faţa blocului cum ştergeam numere de la maşini, că plîngea Vlăduţ. Are o pasiune pentru maşinute, dar nu l-aş încuraja să devină pilot de curse. Are doar cinci ani şi jumăate, mai are timp să se răzgândească”, a declarat Carmen Brumă, conform click.ro.

Citește și...