Carmen Dan, primele declarații după ce și-a îngropat soțul: „Am rezistat pentru că am un copil”

Autor: Anca Toma
Publicat: 21/07/2018 | 17:09
Carmen Dan, primele declarații după ce și-a îngropat soțul: „Am rezistat pentru că am un copil”

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a vorbit despre moartea soțului ei și cum a trecut peste acest moment trist din viața sa, într-un interviu acordat unui post tv de știri, amintind și  de toate jignirile pe care a trebuit să le suporte în urma decesului.

Mi-e greu să vorbesc. Face parte din acea pauză pe care mi-am construit-o pentru a nu mă lăsa intimidată și pentru a găsi puterea și tăria să merg mai departe. Am refuzat să citesc, au fost oameni buni lângă mine care m-au ținut de o parte în acele momente de tot ce s-a speculat. Nu o să mă vedeți vreodată vorbind despre aspecte care țin strict de latura personală, dar vă asigur că lucrurile nu au stat așa.

Am rezistat pentru că am un copil și pentru că fiul meu trebuie ținut de o parte. Fiul meu trebuie să înțeleagă că mama lui, așa cum poate, pentru că foarte mult timp este afectat de activitatea mea de la minister și de la Parlament, îi este alături și are în ea un sprijin. Noi doi trebuie să ne avem unul pe altul până la capăt.

Așa că pentru mine a fost important să îl încurajez pe el, să mă asigur că el trece peste acele momente, că el nu este afectat deși nu se poate să nu fie afectat. Preocuparea mea a fost să mă asigur că el este cât se poate de bine în acele împrejurimi.

Citește și...