Carmen de la Sălciua și-a făcut curaj și a spus totul! Care este cel mai mare secret al cântăreței: „Timp de 10 ani…”

Autor:
Publicat: 13/08/2020 | 17:45
Carmen de la Sălciua și-a făcut curaj și a spus totul! Care este cel mai mare secret al cântăreței: „Timp de 10 ani…”

Este una dintre cele mai talentate artiste de la noi, căci nu degeaba ajunge mereu în trendingul de pe Youtube, dar este și considerată una dintre cele mai sexy cântărețe. A trecut prin numeroase transformări, iar în prezent susține că a ajuns să fie cea mai bună variantă a ei. 

Carmen de la Sălciua, căci despre ea este vorba, a dezvăluit fanilor săi cel mai mare secret pe care îl are și care o face întotdeauna să se simtă la înălțime, la propriu!

Mai exact, Carmen de la Sălciua este extrem de scundă, motiv pentru care poartă, de mai bine de 10 ani, pantofi cu toc foarte înalt. Și când spunem foarte înalt, chiar așa este! Artista încalță pantofi și sandale cu tocuri de peste 17 cm și se pare că se descurcă de minune cu mersul pe asemenea încălțări.

„Și sesiunea fotografiilor de astăzi se termina cu o curiozitate pe care ați avut-o in sesiunea cu întrebări !
“De ce ești așa înaltă ?”
Uite , de-asta ! 🐆
Timp de 10 ani mersul pe tocuri a devenit mai comod decât adidașii și au fost parte din “ uniforma” mea de artist ! Îi port cu mândrie și in mâna și in picioare 👠
Particularitățile care susțin feminitateavor fi mereu parul lung , tocurile înalte și vestimentația feminină .. atuuri pe care o femeie le poarta o viața cu ea !🔥” a scris Carmen de la Sălciua, pe Instagramul său, acolo unde a postat o fotografie cu ea, în timp ce ține în mână o astfel de pereche de pantofi.

Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua s-a transformat într-o adevărată bombă sexy. Nici înainte nu era o femeie pe care să nu o observi pe stradă, însă acum face furori.

Ei bine, judecând după aparițiile sale de-a lungul timpului și urmărind evoluția cântăreței, este limpede faptul că aceasta și-a injectat acid hialuronic în buze prima dată, după care a apelat și la alte intervenții estetice. A ajuns să-și pună silicoane și să-și opereze nasul, să-și pună fațete dentare, iar acum se pare că este tare, tare mândră de înfățișarea ei.