Carmen de la Sălciua și-a îngrijorat fanii cu ultimul mesaj! ”De multe ori viaţa ne pune în genunchi”

Publicat: 29/10/2018 | 16:32
Carmen de la Sălciua și-a îngrijorat fanii cu ultimul mesaj! ”De multe ori viaţa ne pune în genunchi”

Carmen de la Salciua cântă în cea mai recentă piesă a ei, „Coboară Doamne pe pământ”, despre un subiect pe cât de delicat, pe atât de prezent în societatea românească: saracia, durerea, fericirea, sanatatea si goana dupa bani. De multe ori uitam de noi, de sănătatea noastră, uitam să iubim, uităm să fim fericiţi!

Coboară Doamne pe pământ / Sa vezi cum sunt,toti oamenii / Tot ce-i lăsat în lume sfânt / Cândva a fost, nu va mai fi”, sunt doar câteva versuri din melodia lansată de Carmen de la Sălciua, versuri cu o încărcătură emoțională mare, iar videoclipul reflectă realitatea în care trăiește atât ea, cât și mulți români.

Vă mulțumesc! Am primit miid e mesaje de la voi… sunt foarte fericită că melodia a ajuns atât de repede la inimle voastre… vă mulțumesc! În melodiile mele cânt cu mare drag despre bucuriile vieții, despre voioșie, despre momentele bune și rele din viată, însă nu vreau să uite nimeni adevărata fericire a oamenilor, care ar trebui să fie sănătatea și liniștea, care sunt mai presus de toate! De multe ori viața ne pune în genunchi, dar Dumnezeu ne iubește atunci când ne este mai greu…”.

Carmen de la Sălciua şi Culiță Sterp au divorțat oficial

Deşi au avut la dispoziţie un termen legal de 30 de zile pentru a se răzgândi în privinţa situaţiei, având posibilitatea să anuleze această despărţire, iată că celebrul cuplu s-a prezentat foarte ferm şi pe poziţii pentru a-şi încheia socotelile în faţa notarului. Nici familiile lor, nici măcar părinţii sau prietenii apropiaţi ai acestora, nu au putut să-i convingă să nu ia această decizie dureroasă. Aşa că, astazi, cea supranumită de presa noua Regina a Youtube-ului, şi cel care i-a fost partener de viaţă încă din anul 2007, au semnat actele de divort la un notar din Alba Iulia.