Carmen de la Sălciua, umilită de fani pentru că nu știe limba engleză. Cum a scris „Low battery”

Publicat: 12/03/2019 | 16:56

Carmen de la Sălciua își surprinde fanii, de fiecare dată, numai că există și situații în care concluzia finală este aceea că frumoasa vedetă… a dat cu bâta în baltă. Din fericire, asta nu se întâmplă foarte des. De curând, Carmen a fost pusă la zid de fani pentru că nu știe limba engleză. Iar ea a reacționat.

Concret, totul a plecat de la un mesaj pe care Carmen de la Sălciua l-a postat pe pagina ei de Instagram. Era vorba despre o fotografie sexy alături de care vedeta a postat și un mesaj sugestiv.

Carmen a scris „Low Batery” în loc de „Low Battery”, ceea ce se traduce prin „baterie descărcată”. Vizitatorii paginii sale de Instagram nu au avut milă.

Mesajul de la care a pornit schimbul de replici între Carmen și fani

Citește și: CULIȚĂ STERP DETONEAZĂ „BOMBA” ÎN SHOWBIZ: CARMEN DE LA SĂLCIUA A COMIS ADULTER

Carmen de la Sălciua a încercat să se scuze: ”Sunt la dietă și îmi e foame”

„Stai cam prost cu engleza…”, i-a scris o tânără, în comentarii.  „E posibil să mai mănânc câte o literă …sunt la dietă și îmi e și mie foame…dar cu siguranță voi fi mai atentă pe viitor să nu mă omoare cineva cu pietre că am mâncat o literă!”,a răspuns Carmen de la Sălciua. Numai că a intervenit un alt internaut, acesta luându-i apărarea tinerei care scrisese că vedeta nu știe engleza. „Începi să iei lumea la mistouri dar mare atenție și calul aleargă și nu dă lapte …”i-a scris .acesta.

Iar Carmen de la Sălciua a răspuns: „Nu iau pe nimeni la mișto ! Am răspuns cum mi s-a comentat ! Nu poți să te legi de o literă ! Toți suntem oameni ,uneori nu ne dăm seama, alteori suntem grăbiți,dar asta nu înseamnă că tre‘ să arunci cu vorbe într-un om ! Doar pentru că nu îl suporți nu înseamnă că trebuie să îi găsești defecte cu caru!”.

Citește și: REACȚIA LUI CARMEN DE LA SĂLCIUA, DUPĂ CE AU APĂRUT IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE CU EA: “NU A NEGAT NIMENI“

Citește și...