Carmen Grebenișan, diagnosticată cu o boală delicată: “Mă pocăiesc. 4 luni mă duc la…”

Publicat: 02/09/2020 | 15:02

Vești neplăcute pentru fanii lui Carmen Grebenișan, la scurtă vreme după ce aceasta a anunțat că a fost cerută de soție de bărbatul iubit. Îndrăgita bloggeriță a împărtășit pe o rețea de socializare că a fost diagnosticată cu o boală delicată după ce a mers la medic din cauza durerilor insuportabile.

(Citește și: Dragostea învinge! Carmen Grebenișan a spus “DA” bărbatului pe care fanii ei îl consideră nepotrivit pentru ea. Momentul emoționant al cererii în căsătorie)

Carmen Grebenișan, diagnosticată cu o boală delicată

Carmen Grebenișan a povestit într-un mesaj video postat pe Instagram Stories că suferă de o maladie destul de delicată – gastrită cronică, declanșată de infecția cu Helicobacter Pylori, o boală care se manifestă prin dureri abdominale, arsuri gastrice sau scăderea bruscă în greutate. Doctorul care i-a recomandat deja tratament a prevenit-o și i-a spus că trebuie să se înarmeze cu răbdare pentru că urmează o luptă delicată.

“Deci, practic, mă pocăiesc. Patru luni mă duc la mânăstire. Glumesc!”, a spus vedeta pe o filmare și, ulterior, a subliniat: “Partea bună este că o să am o dietă destul de sănătoasă și nu mă mai îngraș. Nu am voie pâine, nu am voie zahăr și o să fie bine”.

În trecut, Carmen Grebenișan s-a confruntat cu anxietatea, iar într-o înregistrare publicată tot pe Instagram Stories, a povestit: “Am ajuns la o concluzie și nu este prima oară când ajung la concluzia asta. Îmi amintesc când m-am întors din «Asia Express» cu Alina și nu mai sufeream de niciun fel de anxietate, niciun fel de stres. Și am ajuns la concluzia clară, sută la sută evidentă, că telefonul era numărul unu factor stresant. Cred că de acum încolo o să încerc, nu știu dacă o să reușesc, dar chiar intenționez să fac asta. În weekend, să pun mâna pe el cât mai puțin”.

(Nu rata: Carmen Grebenișan, în război cu fanii! Oamenii judecă înfățișarea iubitului ei și spun că nu se potrivesc deloc. Cât de acid le-a răspuns influencerița)

Carmen Grebenișan, comparată cu Bianca Drăgușanu

Frumoasa roșcată a fost comparată cu fosta prezentatoare de la Kanal D la începutul lunii trecute și a reacționat pe social media. La acea vreme, un fan i-a scris: “Am crezut că ești Bianca Drăgușanu”, iar reacția lui Carmen Grebenișan a venit imediat: “Na, situație”. Nemulțumit de replica primită de la bloggeriță, bărbatul i-a lăsat următorul comentariu răutăcios: @grebenisancarmen, nu cred ca mai ai mult”, însă, a fost tratat cu aceeași indiferență din partea sa: Na, dumniezo”.

Vezi și: Carmen Grebenișan, surprinsă topless pe marginea unei piscine! Imaginea cu fosta concurentă de la Asia Express i-a înnebunit pe bărbați