Carmen Harra, cu autobuzul prin Capitală: ”Mi se pare inedit, neobișnuit pentru mine!”

Publicat: 01/06/2018 | 22:10

Eh, am trăit s-o vedem și pe asta! Cine-ar fi crezut că celebra Carmen Harra se va plimba cu autobuzul prin Capitală? Ei bine, s-a întâmplat și asta! (Cele mai bune oferte laptopuri)

Carmen Harra a avut parte de o experiență pe care nu o s-o uite prea curând! De când a părăsit România, în urmă cu mulți ani, clarvăzătoarea nu a mai mers cu autobuzul. Dar iată că acum Carmen Harra a repetat experiența și a mers cu autobuzul prin Capitală împreună cu o echipă de jurnaliști. Iar clarvăzătoarea a fost încântată de plimbare! (CITEȘTE ȘI: CARMEN HARRA, SCANDAL MONSTRU CU MONICA POP: ”27 DE ORE DE ZBOR…”)

”Mi se pare inedit, neobișnuit pentru mine. Totul e diferit în America, forma copacilor, energia, starea generală. Mie îmi place să interacționez cu oamenii. Cu troleu e mai elegant, dar ar trebui o curățenie generală, ce-i drept.” , a mărturisit Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV. (VEZI ȘI: LA 63 DE ANI, CARMEN HARRA SE PREGĂTEŞTE SĂ DEVINĂ MAMĂ DIN NOU: „EU SUNT CEA MAI FERICITĂ”)

Carmen Harra, încântată de plimbarea cu autobuzul

Carmen Harra a fost extrem de încântată de călătorie. Totul a făcut parte dintr-un experiment social, iar clarvăzătoarea a fost salutată de oameni pe stradă, ba chiar s-a oprit câteva secunde pentru a-i citi unei fane în palme. Iar experiența în sine, cu siguranță, va fi una pe care Carmen Harra nu o va uita prea curând. (Reduceri mari la jocuri PC)

Citește și...