Carmen Harra a dezvăluit cine va câștiga Exatlon 2018

Autor: Anca Toma
Publicat: 23/05/2018 | 08:40

Competiția Exatlon a ajuns la final, cei care au reușit să învingă și să ajungă în marea finală sunt Vladimir Drăghia de la Faimoși și Ionuț de la Războinici. Carmen Harra a făcut o analiză a datei de naștere a concurenților, Ionuț Sugacevchi și Vladimir Drăghia, iar la final, a ajuns la o concluzie.

Clarvăzătoarea a mărturisit că Ionuț are foarte mari șanse să câștige Exatlon 2018, deoarece nivelul lui de capacitate de dârzenie și de rezistență este uluitor.

Ionut mi se pare cel mai puternic, cu o mare incredere in sine, si cel mai flexibil! Nivelul lui de capacitate de darzenie si de rezistenta este uluitor! Are si o pasiune pentru cei din jur, dar isi doreste enorm reusita asta! Dintre toti cei participantii la concurs, el vrea sa castige pentru sport, dar si pentru reusita materiala! Nu-l putem condamna pentru asta! Mi se pare ca lupta pentru el, este cel mai versatil si cel mai dotat intr-un fel date fiind atributele cerute la Exatlon! Parerea mea este clara! Ionut are cele mai multe sanse pentru a castiga competitia din Republica Dominicana, datorita darzeniei si incrancenarii de a lua acesti bani, de a reusi, de a-i domina pe ceilalti! Aici, sunt cele mai mari sanse de reusita.

Vladimir este o persona care are potential sa atraga faima, recunoastere si, in special, bani! Eu un om pe care oriunde il pui, oricum l-ai intoarce, de oriunde cade in picioare si pana la urma reuseste material in viata asta! Este si el foarte darz, bun in general. Nu are generozitatea lui Alex, nici compasiunea lui Stefan, insa este deschis pentru a a ajuta!„, a spus Harra citată de Wowbiz.

Citește și...