Carmen Minune a mers la un control medical. Ce a făcut înainte să plece din clinică

Publicat: 11/06/2019 | 13:43

Carmen Minune va deveni, peste câteva săptămâni mămică, pentru prima oară și nu-și mai încape în piele de fericire. Artista abia așteaptă să-și strângă copilașul la piept și vrea ca totul să fie perfect atunci când acesta va veni pe lume.

Recent, Carmen Minune și iubitul ei, Bogdan Căplescu, au mers la un control medical de rutină! Ulterior, fiica celebrului manelist a scris un mesaj emoționant pe o coală de hârtie, pe care l-a lipit într-un spațiu special amenajat în clinică, dedicat viitoarelor mămici.

Fericire e atunci când simțit cum rodul iubirii noastre mișcă în pântece”, a scris Carmen Minune.

Carmen Minune a vorbit de nuntă și botez

În vârstă de 21 de ani, Karmen a făcut declarații surprinzătoare despre ziua în care va îmbrăca rochia albă de mireasă. Talentata artistă a mărturisit că, deocamdată, Bogdan Căplescu nu a cerut-o de soție și că nu își dorește să se gândească la acel moment, pentru că vrea să fie surprinsă în totalitate atunci când va fi ziua cea mare. Astfel, nici nunta și nici botezul băiețelului ei nu au fost programate. În plus, a subliniat cântăreața, sunt două evenimente importante, care, pe lângă multă bucurie, aduc și mult stres și nu vrea să experimenteze acest sentiment în timpul sarcinii.

Nu am fost cerută în căsătorie, pentru că nu am avut timp să înțelegem tot ce se întâmplă cu noi, însă prefer să las subiectul acesta, deoparte tocmai pentru a fi surprinsă atunci când se va întâmpla. Deși ordinea lucrurilor în mod normal este alta, aștept momentul, însă nu mă gândesc atât de mult la el.

Nu ne-am gândit la acest detaliu, pentru că nunta și botezul aduc foarte mult stres, ceea ce nu este deloc bine pentru sarcină și cred că nu este o idee bună să le facem împreună, deoarece sunt două evenimente care în mod normal se fac separat. În același timp, e o variantă bună pentru oamenii care consideră că stresul e prea mare să faci două petreceri și atunci aleg să le îmbine”, a declarat Carmen Minune.

Citește și...