Carmen Minune, despre numele bebelușului ei: ”Avem mai multe variante…”

Publicat: 27/03/2019 | 21:26

Carmen Minune este în al doilea trimestru de sarcină și abia așteaptă să-și strângă copilașul la piept. Până una alta însă artista mai are câteva detalii de pus la punct.

Carmen Minune va deveni, peste câteva luni mămică, pentru prima oară și nu-și mai încape în piele de fericire. Artista abia așteaptă să-și strângă copilașul la piept și vrea ca totul să fie perfect atunci când acesta va veni pe lume. Până una alta însă Carmen Minune trebuie să aleagă și un nume pentru micuț. Iar artista are mai multe variante! (CITEȘTE ȘI: CARMEN MINUNE, SURPRINSĂ CU BURTICA LA VEDERE DUPĂ CE A FOST ANUNȚATĂ SARCINA)

„Nu încă, este o decizie grea, ne tot gândim și ne schimbăm părerea des. Avem mai multe variante, dar nu știm sigur care este cea finală” a povestit Carmen Simionescu pentru viva.ro.

Carmen Minune a vorbit de nuntă și botez

În vârstă de 21 de ani, Karmen a făcut declarații surprinzătoare despre ziua în care va îmbrăca rochia albă de mireasă. Talentata artistă a mărturisit că, deocamdată, Bogdan Căplescu nu a cerut-o de soție și că nu își dorește să se gândească la acel moment, pentru că vrea să fie surprinsă în totalitate atunci când va fi ziua cea mare. Astfel, nici nunta și nici botezul băiețelului ei nu au fost programate. În plus, a subliniat cântăreața, sunt două evenimente importante, care, pe lângă multă bucurie, aduc și mult stres și nu vrea să experimenteze acest sentiment în timpul sarcinii. (VEZI ȘI: FANII EI AU ÎNNEBUNIT! CUM S-A FOTOGRAFIAT CARMEN MINUNE: ”BĂIEȚII ÎȚI VOR PUPA PICIOARELE!”)

“Nu am fost cerută în căsătorie, pentru că nu am avut timp să înțelegem tot ce se întâmplă cu noi, însă prefer să las subiectul acesta, deoparte tocmai pentru a fi surprinsă atunci când se va întâmpla. Deși ordinea lucrurilor în mod normal este alta, aștept momentul, însă nu mă gândesc atât de mult la el.

Nu ne-am gândit la acest detaliu, pentru că nunta și botezul aduc foarte mult stres, ceea ce nu este deloc bine pentru sarcină și cred că nu este o idee bună să le facem împreună, deoarece sunt două evenimente care în mod normal se fac separat. În același timp, e o variantă bună pentru oamenii care consideră că stresul e prea mare să faci două petreceri și atunci aleg să le îmbine”, a declarat Carmen Minune, pentru revista VIVA!.

Citește și...