CARMEN MINUNE şi-a pus un cercel în nas şi seamănă leit cu RIHANNA

Publicat: 19/04/2017 | 10:38
CARMEN MINUNE şi-a pus un cercel în nas şi seamănă leit cu RIHANNA

Fiica manelistului Adrian Minune pare să îşi fi pus deja amprenta în showbiz-ul românesc, după ce şi-a creat propriul renume. Recent, Carmen a făcut publică o imagine prin care le-a arătat tuturor ce look rebel a ales să adopte în ultimul ei videoclip.

De când se iubeşte cu artistul Bogdan Daragiu, fiica manelistului pare să fi adoptat un stil cât se poate de nonconformist, iar acest lucru se observă şi din imaginile pe care le face publice pe contul său de Instagram. Recent, Carmen Minune a publicat o fotografie în care apare c-un cercel în nas, iar respectiva poză a fost făcută în timpul filmărilor pentru cel mai nou videoclip al său. „Semeni cu Rihanna maxim“ sau „Eşti foarte frumoasă!“, au fost doar câteva dintre comentariile primite de artistă din partea fanilor.

Fiica cea mare a manelistului Adrian Minune pare să trăiască acum o mare iubire alături de un tânăr pe care câteva luni l-a ţinut ascuns de ochii curioşilor. Deşi abia recent a început să se afişeze la braţul lui Bogdan Daragiu, se pare că frumoasa lor relaţie a început de câteva luni bune.

Fiica cea mare a manelistului a făcut publică imaginea pe Instagram
Fiica cea mare a manelistului a făcut publică imaginea pe Instagram

Citește și...