Carmen Negoiță vrea un viitor mai bun pentru copiii ei: ”Sunt convinsă că o să plâng un pic când o să plece de acasă”

Publicat: 18/07/2018 | 21:26

Carmen Negoiță își dorește un viitor mai bun pentru copiii ei pe care îi susține să plece din țară chiar dacă îi va fi greu să stea departe de ei. (Reduceri mari la jocuri PC)

Carmen Negoiță este o mămică care își dorește un viitor mai bun pentru copiii ei, chiar dacă acest lucru înseamnă să stea departe de ei. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL PE ”MULTE ZEROURI” ÎNTRE PATRONUL LUI DINAMO ŞI FOSTA SOŢIE! CARMEN NEGOIŢĂ I-A PUS POPRIRE MILIONARULUI PE VENITURI)

”Sunt convinsă că o să plâng un pic când o să plece de acasă, dar eu sunt genul ăla care întotdeauna am zis că trebuie să meargă în afară, trebuie să facă școală, trebuie să se descurce singuri, trebuie să meargă în programe de working travel, să viziteze lumea și după aceea să își dea seama ce vor să facă.”, a mărturisit Carmen Negoiță pentru libertatea.

Lui Carmen Negoiță i se pare fascinant că băiatul și fata ei pot face lucruri pe care ea nu a putut să le facă

Lui Carmen Negoiță i se pare ireal faptul că băiatul și fata ei pot face lucruri pe care ea nu a putut să le facă la vremea sa. (VEZI ȘI: CARMEN NEGOIŢĂ: “NU MĂ GÂNDESC MOMENTAN LA CĂSĂTORIE”)

”Mie mi se pare fascinant ca ei să facă tot ce n-am putut eu să fac. Nu e ca și cum nu putem să vorbim zilnic la telefon, FaceTime. Când o să meargă la școală o să meargă cu mine, să o instalez. I-am zis să-și ia un job după școală, să guste din viața asta. Mi se pare foarte interesant ce îți oferă lumea la momentul ăsta, dacă știi cum să profiți de anumite chestii.”, a mai spus Carmen Negoiță.

În cazul în care cei doi copii ai ei vor alege să se mute definitiv din România, Carmen Negoiță îi va urma fără doar și poate!

”Nu mă mut mâine, dar mi-ar plăcea să locuiesc și în altă țară. Dacă ei amândoi vor să plece, bineînțeles că și eu o să merg cu ei’.”, a adăugat Carmen Negoiță. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și...