Carmen Simionescu l-a prezentat prietenilor pe noul ei iubit!

Publicat: 16/07/2015 | 19:23
Carmen Simionescu l-a prezentat prietenilor pe noul ei iubit!

La scurt timp de la despartirea de Franco, Carmen Simionescu pare sa iubeasca din nou. Fata lui Adi Minune este deosebit de apropiata de un alt baiat, de origine araba!

Carmen Simionescu l-a dat deja uitarii pe iubitul ei Franco, cu care a trait o relatie cu nabadai. S-au despartit, s-au impacat, iar s-au despartit si tot asa, iar in prezent nu mai sunt impreuna. Nu se poate spune acelasi lucru si despre fata manelistului care s-a afisat pe reteaua de socializare intr-o ipostaza care i-ar da de gandit nu numai lui Franco, ci si celorlalti prieteni de-ai sai.

carmen minune

S-a „lipit” de un alt baiat

Carmen a facut mai multe fotografii la mare, alaturi de Ahmed Mustafa, un tanar de origine araba. Unele poze au fost facute in grupul lor de prieteni, dar una a atras, in mod evident, atentia: Carmen este lipita de Ahmed, pe care il mangaie usor pe abdomen, afisand un zambet cu subanteles.

carmen minune

Chiar daca nu a confirmat inca relatia cu tanarul, fara indoiala ca a recunoscut despartirea de Franco, spunandu-le tuturor ca este evident ca nu mai au nimic in comun daca nu si-au mai facut poze impreuna.

(M.N.)
 

Citește și...