Casa de la Snagov a lui Dinu Patriciu, luata cu asalt de executori. Un fost angajat vrea sa recupereze o restanta salariala!

Publicat: 19/04/2013 | 15:46

Peter Imre, fostul angajat al lui Dinu Patriciu, incearca sa recupereze o suma de bani de la miliardar si a obtinut executarea silita. Azi dimineata un executor a incercat sa intre in casa cestuia de la Snagov.

Peter Imre, fosta mana dreapta a lui Dinu Patriciu in afacerea media, a obtinut executarea silita a magnatului atat la Judecatoria Sectorului 1, cat si la Judecatoria Buftea.

dinu patriciu

Suma datorata de catre miliardar fostului sau angajat s-ar ridica la 80.000 euro. Practic, “mogulul” nu i-a mai platit cateva salarii fostului sau manager si pentru a stinge litigiul a emis mai multe bilete la ordin.

Ordin de palata respins de banca

Din pacate, ultimul document a fost respins de banca dupa ce lucratorii l-au catalogat ca fiind neacoperit. Cum instantele au admis actiunile lui Peter Imre, azi dimineata, un executor judecatoresc a ajuns la poarta lui Dinu Patriciu de la Silistea Snagovului dar paznicii nu l-au lasat sa intre pe domeniul miliardarului. Cel mai probabil, executorul va deschide un nou proces la Judecatoria Buftea prin care va solicita autorizarea de intrare in incaperi. Abia atunci, executorul poate “defila” pe proprietatea lui Patriciu pentru a pune in aplicare executarea silita in vederea recuperarii debitului.

Claudiu Valimareanu
 

Citește și...