Cât a costat inelul de logodnă pe care Vladimir Drăghia i l-a dăruit lui Alice Cavaleru

Publicat: 05/07/2018 | 16:38

Vladimir Drăghia i-a oferit lui Alice Cavaleru un inel superb de logodnă. Iar acum, iată, că s-a aflat și cât a scos din buzunare câștigătorul de la Exatlon pentru bijuteria prețioasă. (Reduceri mari la jocuri PC)

Au anunțat că urmează să se căsătorească, iar apoi a apărut și prima fotografie cu inelul de logodnă pe care Vladimir Drăghia i l-a oferit lui Alice Cavaleru. Iar acum, iată, că s-a aflat și cât a scos din buzunare câștigătorul de la Exatlon pentru bijuteria din aur galben cu diamant. Ei bine, este vorba despre o sumă frumușică: 1100 de euro. Iar inelul ar fi fost ales de însăși Alice Cavaleru. (CITEȘTE ȘI: L-A EPUIZAT PE VLADIMIR DRĂGHIA! IMAGINILE VORBESC DE LA SINE…)

Alice Cavaleru în timp ce-și afișa, cu mândrie, inelul de logodnă

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru se vor căsători luna viitoare

Vladimir Drăghia și aleasa inimii sale vor spune cel mai important ”Da!” din viața lor în luna iulie. Evenimentul va fi unul restrâns la care vor participa doar apropiații și familia. (CITEȘTE ȘI: ACESTA AR PUTEA FI MOTIVUL PENTRU CARE VLADIMIR DRĂGHIA S-A DECIS SĂ DONEZE PREMIUL DE 100.000 DE EURO DE LA EXATLON)

”La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și până acum ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie. Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiați și familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi., a declarat Vladimir Drăghia pentru viva.ro. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și...