Acasă » Știri » Cât au plătit 4 români pentru o cină în Rethymno, Creta. Au comandat miel, sepie, somon și cocktailuri

Cât au plătit 4 români pentru o cină în Rethymno, Creta. Au comandat miel, sepie, somon și cocktailuri

De: Irina Vlad 13/06/2025 | 17:36
Cât au plătit 4 români pentru o cină în Rethymno, Creta. Au comandat miel, sepie, somon și cocktailuri
sursă foto: Ocazii turistice.ro

Sezonul vacanțelor la mare a început în forță pentru majoritatea românilor. În timp ce o mare parte dintre turiști se plâng de prețurile mari de la terasele de pe litoralul românesc, mulți români aleg să meargă în concediu în Grecia, Bulgaria, Turcia sau Cipru. Astăzi vorbim despre cât au plătit 4 turiști pentru o cină în Rethymno, Creta.

Din cauza prețurilor mari din stațiunile de pe litoralul românesc, la fel ca aproape în fiecare an, o parte dintre români aleg să își petreacă concediul în străinătate. Fie că este vorba de Grecia, Bulgaria, Turcia, majoritatea turiștilor se întorc extrem de încântați de raportul calitate – preț al serviciilor.

Client tras în piept la nota de plată, într-un restaurant. Cât a avut de plătit „taxă de serviciu discreționar”

Câți bani a plătit un turist pentru o masă la o tavernă din Creta

Tot mai mulți români aleg să plece în Creta, o insulă a Greciei, pentru a petrece concediul de vară. În plin sezon estival al vacanțelor, majoritatea turiștilor împărtășesc în mediul online impresii și păreri despre zonele în care se află sau în care au fost în concediu în această perioadă.

Spre exemplu, un turist a dezvăluit – pe o rețea de socializare – cât a plătit cel mai mult pentru o consumație dintr-o tavernă din Creta. Nota de plată s-a împărțit la 4 persoane, iar printre preparate s-au numărat miel, sepie, somon, carafe de vin și cocktailuri. Mai exact, acesta susține că notele de plată s-au învârtit în jurul a 35 de euro, iar cea mai scumpă a fost 100 de euro.

”Pentru cei care se întreabă de prețuri în Creta. În Rethymno vreau să vă spun că, pentru 4 persoane, am avut mese începând de la 35 de euro până la 100 cea mai scumpă. De menționat că toate mesele au conținut 2-3 carafe de vin de 500 ml sau 1000 ml fiecare și câte 2 beri sau 2 cocktailuri. Pe lângă acestea, au fost câte 4 tipuri de mâncare.

Cea mai scumpă masă a constat în 1 mix grill, 1 genunchi de miel, 1 sepie și 1 somon, 2 beri de câte 1000 ml halba și 2 cocktailuri – total: 100 de euro. Informativ doar, asta pentru că am văzut bugete astronomice pe alte insule. Eu am pus buget doar pentru consumații la taverne”, a scris un turist pe Facebook.

Notă de plată de 629 lei într-un restaurant din Vama Veche. Ireal cât a costat o simplă salată de varză

Urmărește Cancan.ro pe Google News
×