Cât costă nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Publicat: 03/04/2018 | 13:50

Se apropie evenimentul anului! Mai este doar o lună până când Casa Regală a Marii Britanii va avea un nou cuplu oficial. Evenimentul va fi grandios, iar presa britanică a lansat deja deja zvonuri cu privire la cât costă nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Este vorba de o sumă exorbitantă.

Prințul Henry de Wales și celebra actriță americană își vor uni destinele pe 19 mai, la capela St. George de la Palatul Windsor. Sute de oameni se ocupă ca evenimentul să iasă ca la carte. Va fi poate una dintre cele mai scumpe nunți din istorie. 45 de milioane de dolari costă nunta prințului Harry cu Meghan Markle.

Costurile la care se ridică nunta prințului Harry și a lui Meghan Markle

Potrivit publicației harpersbazaar.com, 45 de milioane de dolari costă nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle! Acest lucru nu ar trebui să ne surprindă, susțin jurnaliștii, pentru că este vorba despre o nuntă regală în adevăratul sens al cuvântului. Cea mai mare parte a sumei va fi cheltuită pentru asigurarea securității. Nu e de mirare, având în vedere că sunt invitați foarte mulți membri ai familiilor regale din întreaga lume, dar și alte persoane importante din lumea sportului și a filmului.

Totodată, o sumă semnificativă va fi alocată pentru rochia de mireasă a actriței. Potrivit presei locale, rochia ajunge undeva în jurul sumei de 500.000 de dolari. Nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle va intra astfel în topul celor mai scumpe nunți ale tuturor timpurilor.

Unde vor merge cei doi în luna de miere

Chiar dacă nunta nu a avut încă loc, se vorbește deja de luna de miere în care se vor duce prințul Harry și Meghan Markle. Evident, palatul Kensington nu a dat niciun detaliu oficial, dar se zvonește că cei doi vor sta într-o cabană din Namibia. Tariful se ridică la 500 de lire sterline pe noapte, adică 2.667 de lei. Ei ar fi ales această destinație pentru că acolo sunt feriți de hoardele de turiști cu camere de filmare. Namibia este unul dintre cele mai puțin populate locuri din lume.  Alții vorbesc despre cu totul alte destinații, precum Botswana, Tahiti sau Utah.

Când este nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Palatul Kensington a anunţat că mult așteptata nuntă a prinţului Harry cu Meghan Markle va avea loc în ziua de 19 mai. Cununia are loc la capela St. George de la Castelul Windsor. Cei doi sunt împreună de 17 luni. După ceremonia de la Capela St. George, începând de la ora 13.00, prinţul Harry şi Meghan Markle vor străbate oraşul Windsor, Berkshire, într-o caleaşcă. Mirii vor străbate o rută din care vor face parte Castle Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk şi care se va încheia la Castelul Windsor.

 

 

 

Citește și...