Acasă » Știri » Cât costă o ciorbă de pui, de vită sau de burtă, la „împinge tava” din Eforie Nord

Cât costă o ciorbă de pui, de vită sau de burtă, la „împinge tava” din Eforie Nord

De: Denisa Iordache 17/06/2025 | 17:49
Cât costă o ciorbă de pui, de vită sau de burtă, la împinge tava din Eforie Nord

Într-un sezon estival în care turiștii se plâng tot mai des de prețurile piperate de pe litoralul românesc, există și locuri unde poți mânca decent, fără să simți că ți-ai sacrificat bugetul de vacanță. În stațiunea Eforie Nord, clienții pot lua masa cu prețuri accesibile, comparativ cu alte zone frecventate de turiști.

Autoservirea Cristal din Eforie Nord pare să fie una dintre puținele variante rămase în care poți mânca bine, cald și accesibil, fără a face compromisuri majore. Într-un sezon în care prețurile la restaurantele de pe litoral pot ajunge rapid la sume mult mai mari, astfel de alternative sunt binevenite pentru turiștii care își doresc mese consistente la prețuri rezonabile.

CITEȘTE ȘI: Prețurile de pe litoralul românesc sunt REVOLTĂTOARE! Cât costă o salată de vinete sau o salată de roșii cu brânză

Cât costă o ciorbă în Eforie Nord

În imaginea de mai jos se poate observa lista completă de preparate, alături de gramaje și prețuri. Chiar dacă este sezon de vârf, o ciorbă de burtă costă 24 de lei, fiind cea mai scumpă din ofertă, urmată de ciorba de văcuță, de perișoare sau de pui a la grec, fiecare la 22 de lei. Ciorba de pui și supa de pui sunt disponibile cu 20 de lei, iar variantele mai simple, cum sunt ciorba de legume sau de fasole, sunt listate cu 18 lei.

Tot din listă reiese că și preparatele pe bază de carne au prețuri între 12 și 22 de lei, în funcție de gramaj și tipul de carne. Spre exemplu, un șnițel din piept de pui (120g) costă 22 de lei, iar friptura de porc la grătar sau frigăruile din piept de pui sunt listate la 18-19 lei porția.

Aceste prețuri vin în contrast cu cele practicate în restaurantele de pe faleză sau din zonele frecventate de turiști, unde o porție de ciorbă poate depăși cu ușurință 30 sau chiar 40 de lei.

CITEȘTE ȘI: Cât a plătit Andrei din București, pentru o porție de creveți, într-un restaurant din Mamaia

Urmărește Cancan.ro pe Google News
×