Cât i-a dat Adi Minune lui Florin Salam pe o dedicație, la petrecerea de cununie a lui Betty

Publicat: 23/06/2018 | 11:45

A fost petrecere mare în familia lui Florin Salam, vineri seară (22 iunie). Fiica lui, Betty Stoian (18 ani), s-a cununat cu tatăl copilului ei, Cătălin Vișănescu. Cei doi vor deveni în curând părinți, așa că au vrut să grăbească „pasul cel mare”. Așa cum era de așteptat, la petrecerea de cununie a fost toată „crema” din lumea maneliștilor. (Console si accesorii gaming)

Betty, fiica lui Florin Salam, s-a cununat cu alesul inimii ei, Cătălin Vișănescu, în fața ofițerului Stării Civile și a apropiaților. După cununie, tatăl brunetei a dat o petrecere de zile mari, unde a cântat și el. La un moment dat, manelistul a primit 600 de euro pentru o dedicație din partea prietenului și nașului său Adi Minune. . (Cele mai bune oferte laptopuri)

„Pentru mine, inima lui, finul lui…600 de euro! Ce mi se întâmplă mie, i se întâmplă lui! Te iubesc!”, a spus Florin Salam la microfon, în timpul petrecerii.

Roxana Dobre nu a venit la cununia lui Betty Salam

Roxana Dobre, iubita lui Florin Salam, a fost marea absentă de la cununia fiicei manelistului. Bruneta este însărcinată și urmează  să devină mamă pentru a treia oară în aproximativ două săptămâni, acesta fiind probabil motivul pentru care nu a venit. Manelistul, care s-a lăsat așteptat, a fost extrem de emoționat la cununia fiicei lui. Salam a declarat că este cel mai fericit viitor bunic din lume.

„Să se iubească, să facă mulţi copii şi să mă asculte. O să fiu cel mai tânăr bunic, sunt cel mai fericit”, a spus Florin Salam la o emisiune tv.