Cât de mult a fost afectată Violeta, după divorțul dintre părinții ei. Andreea Marin a dezvăluit totul

Publicat: 05/07/2019 | 19:25

Cât de mult a fost afectată Violeta, după divorțul dintre părinții ei. Andreea Marin a dezvăluit totul. 

Au trecut șase ani de la divorțul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Iar, acum, Andreea Marin a dezvăluit cum a afectat-o pe Violeta ruptura dintre ea și cântăreț. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MARIN, VACANȚĂ ROMANTICĂ CU IUBITUL: ”O DATĂ IMPORTANTĂ PENTRU NOI CA ŞI CUPLU”)

Nu poate fi ușor, dar nici nu cred în soluția unui cuplu care nu împărtășește aceleași valori și sentimente, pe termen lung. Doar prezența fizică a ambilor părinți acasă nu e de ajuns. Sigur, nu e o soluție ideală ca fiecare să își vadă de drumul său, dar poate fi, în final, o soluție mai bună decât cea despre care tu îmi vorbeai, compromisul. Violeta știe că are doi părinți care o iubesc, o sprijină și comunică de dragul ei, fiind acolo la nevoie. Asta e important.

 A fost să-l vadă pe Alexandru (n.r. copilul Lavinie Pârva cu Ștefan Bănică Jr.), l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie”, a spus Andreea Marin pentru viva.ro.

Andreea Marin, despre relația cu Ionuț Brâncoveanu: “A meritat așteptarea!”

Andreea Marin și Ionuț Brâncoveanu au făcut sacrificii pentru a-și menține relația. Timp de doi ani au făcut naveta pentru a se vedea, întrucât, la acea vreme, bărbatul locuia în Africa. Dar, de ceva timp, iubitul consul al vedetei stă mai mult în România. Iar lucrurile între ei merg perfect. (VEZI ȘI: ANDREEA MARIN, SURPRINSĂ DE FIICA EI CU UN GEST INCREDIBIL: ”TE BUCURI CĂ E FATĂ MARE ȘI DE AJUTOR”)

“Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, a declarat, în luna martie, Andreea Marin.

 

Citește și...