Cât de tare e dădaca copiilor prințului William! Maria Teresa are pregătirea antitero și e maestră în arte marțiale

Publicat: 20/05/2018 | 12:23

Maria Teresa Turrion Borrallo este nimeni alta decât dădaca de origine spaniolă pe care Casa Regală a Marii Britanii a angajat-o să îi îngrijească pe copiii Prințului William și ai Ducesei Kate Middleton. Nu are figura și statura unei bone ca oricare alta. Maria Teresa iese din orice tipar!  

Ducele și ducesa de Cambdrige au acum trei copii, dar ei sunt ajutați în permanență, în creșterea micuților,  de o dădacă. Maria Teresa Turrion Borrallo, de origine spaniolă, nu este însă o dădacă oarecare, ci a absolvit una dintre cele mai exigente și exclusiviste școli de profil din lume. Este maestră în arte marțiale și are pregătire antiteroristă.

În 2013, când a venit pe lume micul prinț George, William și Kate au angajat part-time o fostă menajeră a reginei Elisabeta a II-a să–i ajute la treburile casei și să le plimbe cățelul. Ulterior, ei au decis că au nevoie de ajutor, în permanență, pentru ca ei să se întoarcă la îndatoririle regale. Au decis să o angajeze pe fosta dădacă a prințului William, Jessie Webb, în vârstă de 72 de ani. Însă, aceasta s-a pensionat și astfel din 2013 au angajat-o pe Turrion Borrallo, o dădacă cu foarte multă experiență, în vârstă de 40 de ani. Aceasta locuiește la palatul Kensington de atunci și acum are grijă și de prințesa Charlotte și prințul Louis, potrivit revistei Cosmopolitan.

Borrallo nu doar că locuiește în casă cu Kate și William și copiii lor, dar îi însoțește și în deplasări și chiar și la evenimente.

Citește și...