Cât s-a îngrășat Mirela Vaida de când a rămas gravidă: „Nu vreau să investesc bani…”

Publicat: 31/10/2018 | 11:11
Cât s-a îngrășat Mirela Vaida de când a rămas gravidă: „Nu vreau să investesc bani…”

Mirela Vaida este însărcinată în cinci luni cu al treilea copil! Vedeta este o norocoasă pentru că la niciuna din sarcini nu s-a îngrășat foarte tare. Prezentatoarea nu își face deloc griji în ceea ce privește hainele.

Mirela Vaida s-a îngrășat doar două kilograme în cele cinci luni de sarcină și spune că și la celelalte sarcini a fost la fel. Prezentatoarea nu este nevoită să își cumpere haine noi și are parte și de o sarcină ușoară, astfel că își poate continua activitatea la tv. (Citește și Ce i-a spus medicul Mirelei Vaida, imediat după ce a aflat că este însărcinată: „Dacă nu făceam testul…”)

„Nu îmi fac griji!”

„Nu îmi fac griji în ceea ce privește hainele pentru că, se pare că și de data acesta am noroc și sunt însărcinata tot iarna!! Am știut eu de ce am pus la păstrare haine de la primele două sarcini.  Nu vreau să investesc bani in haine pentru gravidă, în special pentru aparițiile tv. Maria Andrei, cea care se ocupa de imaginea mea, stie cel mai bine ce mi se potrivește! Ne sfătuim și de fiecare dată ține cont de starea mea de spirit când îmi alege ținutele. Stie să mă citească’ și Imi propune mai multe variante și culori. Dacă nu stau tocmai bine cu energia, îmi propune ținute in culori tari și accesorii impozante. Așadar, prefer sa investesc in haine și lucruri pentru bebeluț! 

Nici la prima și nici la a doua sarcina nu am fost nevoită să fac schimbări majore în garderobă. Mulțumesc lui Dumnezeu am luat 12 kg la prima sarcina cu Carla și 15 kg la a doua sarcina cu Vladimir. Oricum fiind o diferență de vârsta foarte mică intre ei, am fost și sunt tot timpul în priză, așa ca, kilogramele cum apar, așa dispar! Nu am o rețeta, am doar doi copii energici și dornici de joaca, și inca unul pe drum, astfel încât am propria sala de fitness la mine acasă!!!”, a mărturisit Mirela Vaida.