Cât s-a schimbat Adelina Chivu după intervențiile estetice! A plecat fără soțul ei în vacanța din Mykonos și a pozat sexy și nemachiată

Publicat: 22/08/2020 | 18:51

Adelina Chivu se numără printre vedetele de la noi care și-au dorit să își îndepărteze micile imperfecțiuni și au apelat la diferite intervenții estetice. Diferențele dinainte și după ce s-a lăsat pe mâinile unui medic estetician se văd, iar acestea au fost remarcate de unii dintre apropiați, dar și de fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare. În prezent, frumoasa brunetă se află în vacanță în Mykonos, însă, soțul ei, Cristi Chivu, nu a însoțit-o. Ea a dezvăluit în mai multe filmări alături de cine se distrează zilele acestea.

Citește și: Adelina și Cristi Chivu, la 12 ani de la nuntă. Misterul unei căsătorii indestructibile: … până la final!”

Adelina Chivu, fără soțul ei în vacanța din Mykonos

La 38 de ani și mămică a două fetițe superbe, Adelina Chivu are un trup fără cusur! Conștientă că timpul, dar și anumite perioade delicate și-au pus amprenta pe chipul său, vedeta a ales să își definească într-un mod cât se poate de discret pomeții, dar și să își mărească pozele – diferențele se văd după cum puteți analiza galeria foto a articolului unde apar atât poze mai vechi, dar și multe realizare recent.

În prezent, frumoasa brunetă se află într-o vacanță splendidă în Mykonos, unde a plecat împreună cu fiicele sale: Anastasia și Natalia, Corina Bud și fiul său, dar și încă o prietenă comună. Din nefericire, Cristi Chivu nu a putut să o însoțească, iar în urmă cu câteva ore, ea i-a făcut în public o declarație de iubire. “There is a first time for everything @cristianchivu #missyou (n.r.: Există o prima dată pentru orice @cristianchivu #MiEDorDeTine)”. Tot azi, Adelina Chivu a urcat pe Instagram Stories o filmare realizată în timp ce stă la plajă, dar și o poză în care apare nemachiată.

Nu rata: Top 50 sexy-vedete în cele mai senzuale costume de baie. Pe ce poziții sunt Ilinca Vandici, Inna, Anda Adam sau Loredana Chivu

Adelina Chivu, în vacanță cu fiicele sale, Corina Bud, fiul ei și încă o prietenă © Instagram Stories
Adelina Chivu, în vacanță cu fiicele sale, Corina Bud, fiul ei și încă o prietenă © Instagram Stories

Descoperă și: Anunțul făcut de Adelina Chivu: “Familia noastră s-a mărit astăzi cu încă o fetiță!” | VIDEO

Corina Bud și fata cea mică a Adelinei Chivu s-au distrat la un restaurant. Cele două au fost filmate în timp ce dansau la masă – puteți vedea imaginile în galeria foto a articolului.

Adelina a devenit soția lui Cristi Chivu în 2008 la Palatul Snagov. Ei au împreună două fetițe: Natalia (10 ani) și Anastasia (8 ani). Pe 6 iulie, fostul fotbalist și partenera sa au aniversat 12 ani de la nuntă.