Cristi Chivu și Adelina, la 12 ani de la nuntă. Misterul unei căsătorii indestructibile: ”… până la final!”

Publicat: 08/07/2020 | 20:48

Fostul fostbalist, Cristi Chivu, și soția sa, Adelina, au sărbatorit pe 6 iulie, 12 ani de căsnicie. Cei doi reprezintă unul dintre cele mai logevive cupluri din showbiz și se iubesc la fel ca în prima zi.

Vedetele au marcat evenimentul pe o plajă din Puglia, în sudul Italiei. După perioada de pandemie, în care au fost nevoiți să stea izolați în casă, vacanța a fost una mult așteptată. Fotografiile arată clar că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. În ziua aniversării, pe 6 iulie, amândoi au postat o poză în care se sărută pasional.

Citește și: De necrezut ce aptitudine a dobândit soția lui Cristi Chivu în izolare, de dragul sportivului! Aceștia s-au filmat și au postat totul pe internet

Cum au reușit să stea împreună atâta timp

Potrivit spuselor fostului sportiv, secretul fericirii unei căsnicii atât de trainice l-a dezvăluit chiar fotbalistul. Ingredientele sunt principale sunt încrederea și dragostea.

„Construită pe încredere, prietenie și dragoste. 12 ani. Tot înainte, iubire… până la final!”, a scris Cristi Chivu la postarea sa, pe rețeaua de socializare.

La rândul său, fosta prezentatoare TV, a răspuns declarațiilor de dragoste ale soțului său, în mediul online, prin intermediul mai multor InstaStories.

Și-au reînoit jurămintele

Îndrăgostiții și-au reînnoit jurămintele pe plajă și au gustat din delicatese ale bucătăriei italiene, în cadrul unei cine romantice.

Adelina și Cristi Chivu s-au cunoscut pe vremea când el avea 27 de ani, iar ea, 25. Fotbalistul a cerut-o de nevastă, la scurt timp, după un meci la Milano.

Nu rata: Cristi Chivu, mesaj pentru români din Italia, țara cu aproape 3.000 de morți din cauza coronavirusului. “Stați dracului acasă! Nimic nu va mai fi la fel!”

Marele eveniment a fost sărbătorit cu fast, la Palatul Știrbey din Buftea, în vara anului 2008 și a fost considerat „nunta anului”. Cuplul locuiește, în prezent la Milano împreună cu cele două fetiţe: Natalia şi Anastasia.