Câtă tristețe! O vedetă care a încercat să se vindece de cancer cu o dietă vegană a murit

Publicat: 22/02/2018 | 18:05

O vloggeriță cunoscută în Statele Unite ale Americii a fost răpusă de temutul cancer, deși, în urmă cu ceva timp, a susținut că s-a vindecat cu ajutorul unei diete vegane și sucuri din legume. Ea avea un cont pe YouTube numit „Mari and Liz”, pe care îl deținea cu nepoata ei. Din nefericire, tânăra a fost cea care a anunțat vestea tristă, iar rudele, apropiații și toți cei care au cunoscut-o prin intermediul Internetului au avut lacrimi în ochi.

Într-unul dintre clipurile postate pe Youtube, Mari Lewis a spus că locuiește cu sora sa, adică mama lui Liz Johnson, care „a început să-i spună că ea trebuie să mănânce carne” și că trebuie „să își facă de mâncare folosind cuptorul cu microunde”, potrivit news.com.au. Înainte de această înregistrare, cunoscuta vloggeriță a spus că a folosit sucuri naturale anti-cancer. Băuturile le-a consumat timp de 90 de zile, refuzând să urmeze un tratament medical împotriva maladiei. Apoi, ea a povestit că după o anumită perioadă, boala a intrat în remisie.

„Am fost bine, nu am murit, nu am fost la spital… Continui cu dieta vegană și sucurile naturale. Gata, am terminat, sunt vindecată. Simt asta în spiritul și trupul meu”, a spus Mari Lewis la vremea respectivă.

Liz Johnson, nepoata vloggeriței, a făcut public un video săptămana asta în care a dezvăluit că Mari Lewis a murit în decembrie 2017, după ce cancerul s-a răspândit în sângele și plămânul său. În timpul acestei ultime bătălii cu cancerul, vloggerița a mers la medici, însă, din nefericire, nu au mai putut face nimic ca să o salveze.

Mătușa mea a fost inconsecventă în dietă. Ea nu a continuat dieta cu sucuri după ce a fost diagnosticată a doua oară, ea a ales radiațiile și chimioterapia”, a declarat Liz Johnson, potrivit Daily Mail.

Într-un video intitulat „Statiul 4 de cancer, transformare naturală”, Mari a explicat cum Dumnezeu a îndemnat-o spre fructe și vegetale într-un magazin care ar fi ajutat-o să se vindece.

După moartea vloggeriței Mari Lewis, medicii au tras încă un semnal de alarmă și au declarat că în cazul celor diagnosticați cu boli mortale nu este indicat să nu se apeleze la tratamentele de specialitate. Ei sunt de acord dietele naturale, însă și acestea trebuie să fie urmate la recomandarea unui specialist, care înainte să ia vreo decizie trebuie să vadă analizele bolnavului.

„Mari and Liz” au pe Youtube aproape 12.000 de subcriberi. Pe cunoscuta platformă, Mari Lewis și Liz Johnson și înregistrări în care dezvăluiau cum pot să evite tratamentele tradiționale pentur cancer. Asta presupunea ca cei bolnavi să bea sucuri naturale și să mănânce fructe și legume vegane.

 

 

Citește și...