Cătălin Botezatu a făcut-o grasă pe Andreea Bălan. Apoi și-a cerut scuze: ”Din anumite poziții se vede altfel corpul”

Publicat: 29/10/2018 | 09:01

Cătălin Botezatu a făcut-o grasă pe Andreea Bălan, iar o astfel de atitudine i-a surprins pe mulți. Totuși, Cătălin a revenit, rapid, la sentimente mai bune și a demonstrat că știe să își asume greșelile. Designerul a cerut scuze Andreei Bălan, demonstrând că este un bărbat puternic și nu are rețineri atunci când este vorba să accepte propria greșeală. 

Cătălin Botezatu i-a cerut scuze Andreei Bălan, mai ales că părerea sa nu fusese referitoare la vestimentația vedetei, ci la corpul acesteia. Concret, Cătălin Botezatu a spus că Andreea Bălan s-a îngrășat, numai că habar nu avusese că vedeta era… însărcinată. Bineînțeles, remușcările l-au măcinat pe celebrul designer, motiv pentru care a ținut neapărat să își ceară scuze. Și a făcut-o public, pentru toți cei care au fost dezamăgiți de jignirea adusă Andreei să îl vadă în adevărata lumină.

CITEȘTE ȘI: IUBITA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU, INTERNATĂ ÎNTR-UN SPITAL DIN PARIS. CE A PĂȚIT MONICA HILL

Cătălin Botezatu a făcut-o grasă pe Andreea Bălan: ”Nu știam că este însărcinată!”

Firește că Andreea Bălan nu s-a simțit în largul său atunci când a auzit părerea lui Cătălin Botezatu, însă lucrurile au revenit, iată, la fireasca normalitate.

„Îi cer scuze Andreei Bălan pe aceasta cale, că am spus ca este grasă. Nu ştiam că este însărcinată în luna a cincea…În situaţia asta pot să spun că este prea slabă. Ce să mai zic? Din anumite poziţii se vede altfel corpul şi te mai înşeli. Ea arată foarte bine pentru o femeie gravidă în etapa aceasta. Gata Andreea…am zis-o. Ai văzut?”, a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: IUBITA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU, SURPRINSĂ ÎN TANDREȚURI CU UN TÂNĂR SEXY. POZA EDIFICATOARE “A SCĂPAT” PE INTERNET