Cătălin Botezatu dă de pământ cu Andreea Bălan! Cel mai nou scandal din showbiz

Publicat: 19/02/2019 | 16:55

Cătălin Botezatu dă de pământ cu Andreea Bălan. Designerul a criticat dur opțiunea artistei de a-și alege hainele pentru o zi obișnuită. 

În cadrul rubricii, „Aşa da, aşa nu cu Ralu şi Bote”, Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu comentează ţinutele purtate de vedete pe stradă, în viaţa de zi cu zi. Iar astăzi Andreea Bălan nu a scăpat de ochii vigilenți ai celor doi. Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au fost dezamăgiți de alegerea făcută de artistă și au taxat-o pe loc. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, SCHIMBARE DE LOOK! CUM ARATĂ ACUM ARTISTA CU DOAR CÂTEVA ZILE ÎNAINTE SĂ NASCĂ)

Ținuta Andreei Bălan, criticată de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu

”S-a înălţat, s-a lăţit în umeri! Mie tot nu-mi place! Arată ca un dulăpior în poza asta. E frumoasă, are un corp frumos! E păcat! Ea îşi permite să poarte altfel de ţinute”, a spus Cătălin Botezatu.

”O găsesc mai bine îmbrăcată în ţinuta asta decât în ţinutele alea studiate din emisiunile TV. Andreea Bălan, fără nicio supărare, chit că riscăm telefoane şi carne în frigider, nu este una dintre vedetele bine îmbrăcate, oricât de mult s-ar strădui. În această ţinută e decentă! Are freză cinstită, e de bine că nu am recunoscut-o! Andreea, când nu te străduieşti, îţi iese mai bine decât atunci când te străduieşti”, a spus Raluca Bădulescu.

Andreea Bălan a dezvăluit ce nume va avea al doilea copil cu George Burcea

În vârstă de 34 de ani, Andreea Bălan mărturisit împreună cu George Burcea ce prenume va purta cea de-a doua fetiță care va veni pe lume cât de curând. Dezvăluirea a fost făcută într-un nou episod de vlog postat pe canalul vedetei de YouTube în care apar și imagini de la ultima ecografie înainte de nașterea bebelinei.

“Dragii mei, pe ultima sută de metri, după «certuri» și discuții, am ales, în sfârșit, numele bebelinei care va veni peste 2 săptămâni. (…). Așadar, dragilor, primul nume este Clara – o s-o cheme Clara. Și… Maria. Este scurt, este frumos, foarte mulți l-au scris în comentarii. Voiam două nume scurte, cum este: Ella Maya să fie: Clara Maria”, a spus Andreea Bălan fericită.

Citește și...