Cătălin Botezatu, din nou la spital: ”Sper ca totul să fie ok!”

Publicat: 15/11/2019 | 10:41

Problemele de sănătate ale lui Cătălin Botezatu i-au îngrijorat pe fanii săi, celebrul designer fiind nevoit să treacă prin intervenții chirurgicale deloc ușoare. Perioada de refacere este una destul de lungă, însă Cătălin Botezatu își păstrează optimismul și transmite că speră ca totul să fie OK.

După ce a revenit din Turcia, Cătălin Botezatu a mărturisit că se simte bine, chiar dacă a trebuit să treacă prin intervenții chirurgicale ”complicate”. Dar, spune Botezatu, rămâne un ”învingător” și un războinic.

”Sunt OK, dar mă sperie durerile. Abia m-am întors din Turcia. Am fost să îmi scoată capsele și bandajele și am fost supus și unor analize de sânge care au ieșit bine. Doctorii mi-au spus că totul decurge bine. Având în vedere că au fost mai multe operații destul de complicate, recuperarea necesită mai mult timp și e mult mai drastică. Trebuie să se sudeze mușchii. Sunt un războinic și un învingător și cu siguranță o să trec cu bine peste această perioadă”, a declarat creatorul de modă.

Cătălin Botezatu trebuie să ajungă din nou în fața medicilor, fiindcă este necesară o nouă rundă de investigații și tratamente la colon.

 ”Eu mă simt bine acum, am putut să îmi fac nu mai puțin de nouă prezentări de la revenirea în țară. Cu toate acestea, trebuie să am grijă de sănătatea mea și să țin cont de ce spun doctorii. Din acest motiv, peste două săptămâni, trebuie să mă duc la clinică pentru o nouă rundă de investigații și tratamente la colon. Sper ca totul să fie OK, întrucât chiar simt că am depășit momentele grele”, a declarat designerul, conform wowbiz.ro.

Cătălin Botezatu: ”Nu am încetat niciodată să am grijă de mine”

Designerul vestimentar a vorbit, recent, despre persoanele care l-au inspirat, încă din copilărie, pentru a avea mare grijă de aspectul său fizic, dar și despre pașii pe care îi urmează zilnic pentru a arăta ca scos din cutie de fiecare dată când iese în public. Bote a dezvăluit că mama lui a fost cea care i-a dat primele sfaturi de îngrijire, încă din copilărie.

(NU RATA, AICI: LORA A ”PRINS” ULTIMUL SOARE DE VARĂ PE PLAJA DIN MAMAIA! IMAGINI CU POSTERIORUL MEGA-EROTIC)

”Țin minte că avea o cremă specială, făcută în farmacie de o prietenă a ei, pe care o folosea și care avea efecte uimitoare. Cu timpul, crescând, am adaptat ceea ce mă învățase mama mea, am avut grijă să îmi cumpăr produse de calitate. Nu am încetat niciodată să am grijă de mine. Este o formă de respect pentru mine și pentru cei din jurul meu“, a declarat designerul.

Citește și...