Lora a ”prins” ultimul soare de vară pe plaja din Mamaia! Imagini cu posteriorul mega-erotic

Publicat: 06/09/2019 | 11:11

Lora a savurat ultimele zile de vară din plin și părea că nu se mai satură de plajă. Vedeta a avut o apariție de-a dreptul uluitoare și a ”incendiat” plaja din Mamaia cu posteriorul erotic, dar și cu câteva exerciții incitante. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU, DIAGNOSTICAT CU O BOALĂ RARĂ. MEDICII AU DECIS SĂ-L OPEREZE URGENT: ”I SE VA TĂIA JUMĂTATE DIN…)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Lora pe o renumită plajă din stațiunea etalon a litoralului românesc. Din câte se pare, după ce și-a încheiat colaborarea cu PRO TV-ul, sexoasa cântăreață nu se mai lasă dusă de la mare.(NU RATA, AICI: AVEM DETALII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE NUNTA FIICEI LUI GIGI BECALI! CE PRETENȚII ARE MILIONARUL + LISTA DE INVITAȚI SE APROPIE DE 1.000 PERSOANE!)

Într-un costum de baie colorat și cu un look exotic, artista a furat privirile tuturor. Fără doar și poate, Lora a fost una dintre cele mai surprinzătoare apariții de pe renumita plajă din Mamaia. Etalând o formă de zile mari, senzuala artistă s-a bucurat pe deplin de ultimul soare de vară.

Cum este mai tot timpul pusă pe șotii, Lora a reușit să uimească întreaga audiență în momentul în care, împreună cu o prietenă a decis să facă câteva exerciții de echilibru. Show-ul celor două a fost savurat pe deplin de întreaga suflare masculină de pe plajă.(NU RATA, AICI: FOSTUL ”IEPURAȘ” PLAYBOY ÎI CERE MILIONARULUI SĂ FACĂ TESTUL ADN CA SĂ PROBEZE CĂ E TATĂL COPILULUI EI!)

Lora a făcut scheme incitante pe plajă împreună cu o prietenă

Și-a unuit posteriorul erotic!

După ce și-a făcut ”numărul”, artista și-a lăsat formele bine definite – puse în evidență și de costumul de baie minuscul pe care-l purta – să fie mângâiate de razele soarelui. Până să-și găsească poziția perfectă de plajă, Lora s-a tot fâțâit și, fără să își dea seama, a oferit un regal de senzualitate.

Spre deliciul reprezentanților sexului tare care se aflau la plajă, cântăreața și-a unduit posteriorul sexy în cel mai senzual mod cu putință. Cu greu, cei din jurul cântăreței au putut să își mute privirea de la formele apetisante ale vedetei.(NU RATA, AICI: ”REGINA DIN PLASTIC” A SHOWBIZULUI A OBȚINUT ORDIN DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA IUBITULUI! VEDETA L-A ACUZAT PE MUSCULOS CĂ…)

Lora și-a unuit posteriorul erotic pe plajă!

Lecție de romantism

După mai bine de patru ani de relație, Lora și Ionuț Ghenu par că se iubesc ca la început și nu ezită să își arate sentimentele în public. În urmă cu câteva săptămâni, cântăreața și iubitul ei au oferit o lecție de romantism în public. După lăsarea întunericului, atunci când în LOFT atmosfera a devenit electrizantă, Lora, pur și simplu, a ”tăbărât” pe iubitul ei.

La un moment dat, vedeta, care își mișca ”elegant” formele pe muzica amețitoare, s-a oprit din dans și s-a îndreptat către iubitul ei, pe care l-a sărutat cu patos. După momentul plin de tandrețe, artista și iubitul ei au intrat din nou în atmosfera de petrecere și s-au distrat alături de prietenii care-i însoțeau în renumitul local din Mamaia. (NU RATA, AICI: UNA DINTRE VEDETELE NEW ENTRY ÎN ROMÂNIA A APĂRUT LA PISCINĂ CU ”BODYGUARZII”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...