Una dintre vedetele new entry în România a apărut la piscină cu ”bodyguarzii”!

Publicat: 04/09/2019 | 22:58

Gya, una dintre vedetele new entry în România, a apărut la piscină cu ”bodyguarzii”! Acestea sunt primele imagini cu solista Gipsy Casual în costum de baie. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, fotografiile care nu trebuie, sub nicio formă, ratate.

“Bate toba mare” și “Shukar Sex” sunt doar două dintre melodiile cu care Gya a “spart” topurile muzicale. De altfel, prima piesă a fost super-difuzată la mai multe stații FM din Europa și a ajuns pe prima poziție în clasamentele de profil din Turcia și Grecia.

(VEZI AICI: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE AU ARĂTAT TOT LA PLAJĂ ÎN BIKINI MINUSCULI)

Gya, “flancată” de “bodyguarzi”

Chiar dacă este o vedetă peste hotare, Gya a rămas fidelă litoralului românesc. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe solista Gipsy Casual la o piscină de lux din stațiunea Mamaia, unde și-a putut etala, fără niciun fel de menajamente, formele cu care a înzestrat-o natura.

Gya s-a relaxat la Mamaia

Artista nu s-a prezentat singură la piscină, ci alături de mai mulți colegi de trupă, care au “flancat-o”, având, pentru câteva zeci de minute, rolul de “bodyguarzi”. Chiar și în aceste condiții, Gya s-a dat singură cu cremă, niciunul dintre masculi neîndrăznind să o ajute.

(CITEȘTE ȘI: IMAGINI HOT DE LA PISCINĂ CU HOROSCOPISTA LUI RĂZVAN & DANI)

La Mamaia, solista Gipsy Casual, care a ales un costum de baie sexy, din două piese, s-a relaxat pe șezlong, s-a răcorit în apă și s-a lăsat dezmierdată de razele soarelui. Și-a reîncărcat, astfel, bateriile și este, mai mult ca sigur, pregătită pentru turneele la care ar urma să participe în perioada următoare.

Gya s-a relaxat la o piscină din Mamaia

Este protejata lui Pepe

În urmă cu mai mulți ani, Pepe a venit în platoul emisiunii CANCAN TV, ocazie cu care a deslușit misterioasa apropiere de Gya, solista Gipsy Casual. Toată povestea dintre ei a început de la lansarea trupei.

Când te uiți după o femeie, nu trebuie să fii văzut de ea. Gya este ca fetița mea. Mă uitam ca să văd dacă și-a făcut temele. Eu nu am exagerat cu nimic niciodată. Există o apropiere între noi doar din punct de vedere muzical”, declara, la momentul respectiv, Pepe.

(NU RATA: AM FOTOGRAFIAT-O ÎN COSTUM DE BAIE PE SINGURA VEDETĂ DIN ROMÂNIA CARE N-A APĂRUT VREODATĂ “DEZBRĂCATĂ”!)

La rândul ei, Gya, a susţinut ceea ce a spus Pepe și a declarat că au o relație strict profesională: “Noi doar am cântat împreună, iar la ureche îmi spunea problemele la matematică. Eu si Raluca (n.r. soția lui Pepe) suntem foarte bune prietene”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...