”Regina din plastic” a showbizului a obținut ordin de protecție împotriva iubitului! Vedeta l-a acuzat pe musculos că…

Autor: I.D.
Publicat: 04/09/2019 | 22:58

Sexoasa artistă cunoscută drept ”Regina din plastic” a showbiz-ului românesc se află într-o situație uluitoare. După ce ar fi fost amenințată de iubit, vedeta a obținut un ordin de protecție împotriva acestuia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile halucinante. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL ”IEPURAȘ” PLAYBOY ÎI CERE MILIONARULUI SĂ FACĂ TESTUL ADN)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte șocante despre noua dispută din lumea mondenă. (NU RATA: OPERAȚIILE ESTETICE AU TRANSFORMAT-O TOTAL PE CÂNTĂREAȚĂ)

Emilia Loredana Negurici, tânăra cântăreață care s-a lansat în showbiz cu numele de scenă ”Emmy” și care, de ceva timp, s-a reprofilat, a trecut prin momente extrem de dificile. Bărbatul în brațele căruia credea că și-a găsit liniștea sufletească după o relație de 7 ani, eșuată între timp, și-ar fi schimbat radical comportamentul.

Potrivit surselor D.A.S, între vedetă și iubitul acesteia situația ar fi degenerat, iar relația de iubire s-ar fi transformat într-un veritabil război. Din cauza momentelor tensionate,  certurilor și amenințărilor, cea supranumită ”Regina din plastic” a showbizului a cerut ajutorul autorităților. Recent, Emilia Loredana Negurici a deschis o acțiune în instanță pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 din București, prin care a cerut emiterea unui ordin de protecție față de iubitul ei, Alex.

Momente tensionate în relație!

Conform unor surse din mediul judiciar, tânăra artistă a susținut în fața judecătorilor că ar fi fost, pur și simplu, terorizată și amenințată de iubit. Astfel că, în urmă cu puțin timp, magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 au admis cererea depusă de Emilia Loredana Negurici și au decis că, în următoarele două luni, tânărul Alex, iubitul acesteia, nu are voie să se apropie de vedetă și de locuința ei, la mai puțin de 200 de metri.

Mai mult decât atât, tânărului îi este interzis să o contacteze în vreun fel, inclusiv telefonic ori prin corespondență.

Nerespectarea ordinului de protecție îl poate costa scump pe acesta. Și asta pentru că încălcarea măsurilor dispuse de judecători constituie infracțiune și se pedepsește aspru. (VEZI ȘI: CELEBRUL MODEL A FOST JEFUIT ÎNTR-UN RESORT DE LUX DIN MYKONOS)

“Să păstreze o distanță de minim 200 de metri față de reclamantă”

”Soluția pe scurt: Admite cererea de emitere a ordinului de protecţie formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București şi însoțită de reclamanta-victimă NEGURICI EMILIA LOREDANA, în contradictoriu cu pârâtul-agresor Alex D., şi în consecinţă:
Dispune emiterea unui ordin de protecţie prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de două luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune urmatoarele:
– obligă pârâtul-agresor să păstreze o distanţă minimă de 200 metri faţă de reclamanta-victimă, faţă de locuinţa acesteia situată în …
– interzice pârâtului-agresor orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu reclamanta-victimă.

În temeiul art. 23 alin. 5 din Legea nr. 217/2003, va atrage atenţia pârâtului cu privire la faptul că încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune, conform art. 32 alin. 1 din Legea nr. 217/2003.
În temeiul art. 29 alin. 3 şi art. 31 alin. 8 din Legea 217/2013, va atrage atenţia asupra faptului că, respectarea ordinului de protecţie este obligatorie şi pentru persoanele protejate şi cu privire la faptul că, în cazul în care persoana protejată prin ordinul de protecţie încalcă dispoziţiile acestuia, ea va fi obligată la acoperirea cheltuielilor generate de emiterea şi punerea în executare a ordinului.
În baza art. 31 alin. 1 din Legea nr. 217/2003, prezentul ordin se va comunica de îndată unităţii de poliţie în a cărei rază de competenţă se află locuinţa părţilor.

În baza art. 31 alin. 2 din Legea nr. 217/2003 va dispune punerea, de îndată, în executare a prezentului ordin de protecţie sub supravegherea poliţiei. Plata onorariului în cuantum de 500 lei al avocatului din oficiu pentru pârâtul-agresor Alex D.., conform delegaţiei pentru asistenţă juridică gratuită nr. 5480/29.08.2019 emisă de Baroul Bucureşti, se face din Fondurile Ministerului Justiţiei.
În baza art. 29 din Legea nr. 217/2003 republicată, prezentul ordin de protecţie este executoriu. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la pronunţare, care se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”,
se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 3 din București.

Emmy s-a transformat radical!

Devenită celebră în urmă cu mai mulți ani, când era acuzată că și-ar fi vândut trupul, cântăreața Emmy s-a schimbat total! În primul rând, Emilia și-a schimbat complet look-ul, prin mai multe operații estetice: rinoplastie, mărirea buzelor, mărirea sânilor, liposucție etc. Acum, Emmy este de nerecunoscut. În plus, ”Regina din plastic” a showbizului a renunțat complet la muzică și s-a apucat de modă.(CITEȘTE ȘI: MILIONARUL A CERUT-O DE NEVASTĂ PE FOTOMODELĂ!)

Emilia Negurici și-a creat propria linie de rochii și accesorii glam pe care a numit-o “Aristocrat”. Surse din anturajul lui Emmy susțin că blonda face bani foarte frumoși, pentru că toate rochiile realizate în atelierul ei sunt extrem de scumpe, câteva mii de euro fiecare.

Iar când femeile care au nevoie de rochii de gală pentru nunți sau alte evenimente nu au suficienți bani pentru a le cumpăra, Emmy le și închiriază la prețuri piperate, de câteva sute de euro pe seară. Astfel, cu câteva rochii și accesorii vândute și închiriate într-o lună, Emmy poate depune la bancă, potrivit surselor citate, chiar și peste 30.000 de euro, la concurență cu alte designere cunoscute de la noi. (NU RATA: A POVESTIT ANCHETATORILOR LA CE PERVERSIUNI O SUPUNEA PREȘEDINTELE T.A.T.A.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...