Cătălin Botezatu, distrus de durere la înmormântarea excentricului Alex Faur

Publicat: 04/05/2019 | 13:49

Astăzi, Alex Faur va fi condus pe ultimul drum. Apropiații au început deja să-și facă apariția la Cimitirul Bellu din Capitală. Și Cătălin Botezatu a venit să-și ia rămas-bun de la prietenul său. 

Astăzi, cel mai excentric tânăr milionar din România va fi condus pe ultimul drum de rude și apropiați. Ceremonia funerară a început la ora 13:00. Cătălin Botezatu a venit la Cimitirul Bellu din Capitală pentru a-și lua rămas-bun de la Alex Faur. Vizibil afectat de pierderea prietenului său, Cătălin Botezatu a intrat în biserică cu o coroană de flori. (CITEȘTE ȘI: VEDETELE AU ȘTERS MESAJELE CARE SOLICITAU AJUTORUL PENTRU ALEX FAUR. MOTIVUL…)

Cătălin Botezatu, la înmormântarea lui Alex Faur

Familia lui Alex Faur, lovită de un blestem teribil!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații incredibile despre blestemul teribil care a lovit familia celui mai excentric tânăr milionar de la noi din țară. După ce, în urmă cu aproximativ șase ani, și-a pierdut mama în groaznicul accident de autocar din Muntenegru, tragedia în care au pierit 19 români, iar alți 30 au fost răniți, Alex Faur s-a stins fulgerător la vârsta de 40 de ani.

Cu toate că, la scurt timp după pierderea mamei, excentricul milionar a decis să renunțe la vicii și a adoptat un stil de viață sănătos, în urmă cu ceva timp a fost diagnosticat cu o afecțiune extrem de gravă. Și care a avansat destul de repede și i-ar fi afectat serios creierul. Nici măcar intervenția promptă a apropiaților, care s-au mobilizat într-un timp extrem de scurt și au făcut toate demersurile pentru ca Alex să fie transferat la o clinică privată din străinătate, nu l-a mai putut ajuta.

Potrivit surselor noastre, celebrul milionar Stelian Gheorghe s-ar fi oferit să îi susțină costurile pentru tratamentul din străinătate, dar, din păcate, boala de care afaceristul suferea a avansat surprinzător de repede, iar joi, 2 mai 2019, Alex Faur a pierdut lupta pentru viață. Excentricul milionar și-a dat ultima suflare într-un spital din București, la doar două zile după ce mai multe vedete din showbiz-ul românesc s-au mobilizat pentru a-l salva.

Citește și...