Cătălin Botezatu, distrus de durere la înmormântarea excentricului Alex Faur

Publicat: 04/05/2019 | 13:49

Astăzi, Alex Faur va fi condus pe ultimul drum. Apropiații au început deja să-și facă apariția la Cimitirul Bellu din Capitală. Și Cătălin Botezatu a venit să-și ia rămas-bun de la prietenul său. 

Astăzi, cel mai excentric tânăr milionar din România va fi condus pe ultimul drum de rude și apropiați. Ceremonia funerară a început la ora 13:00. Cătălin Botezatu a venit la Cimitirul Bellu din Capitală pentru a-și lua rămas-bun de la Alex Faur. Vizibil afectat de pierderea prietenului său, Cătălin Botezatu a intrat în biserică cu o coroană de flori. (CITEȘTE ȘI: VEDETELE AU ȘTERS MESAJELE CARE SOLICITAU AJUTORUL PENTRU ALEX FAUR. MOTIVUL…)

Familia lui Alex Faur, lovită de un blestem teribil!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații incredibile despre blestemul teribil care a lovit familia celui mai excentric tânăr milionar de la noi din țară. După ce, în urmă cu aproximativ șase ani, și-a pierdut mama în groaznicul accident de autocar din Muntenegru, tragedia în care au pierit 19 români, iar alți 30 au fost răniți, Alex Faur s-a stins fulgerător la vârsta de 40 de ani.

Cu toate că, la scurt timp după pierderea mamei, excentricul milionar a decis să renunțe la vicii și a adoptat un stil de viață sănătos, în urmă cu ceva timp a fost diagnosticat cu o afecțiune extrem de gravă. Și care a avansat destul de repede și i-ar fi afectat serios creierul. Nici măcar intervenția promptă a apropiaților, care s-au mobilizat într-un timp extrem de scurt și au făcut toate demersurile pentru ca Alex să fie transferat la o clinică privată din străinătate, nu l-a mai putut ajuta.

Potrivit surselor noastre, celebrul milionar Stelian Gheorghe s-ar fi oferit să îi susțină costurile pentru tratamentul din străinătate, dar, din păcate, boala de care afaceristul suferea a avansat surprinzător de repede, iar joi, 2 mai 2019, Alex Faur a pierdut lupta pentru viață. Excentricul milionar și-a dat ultima suflare într-un spital din București, la doar două zile după ce mai multe vedete din showbiz-ul românesc s-au mobilizat pentru a-l salva.

Citește și...