Cătălin Botezatu, înlocuit la „Bravo, ai stil! All Stars”! Cine este vedeta care se va afla azi la masa juriului

Autor: Anca Toma
Publicat: 05/03/2018 | 08:44

Surpriză la început de săptămână la „Bravo, ai stil! All Stars”. Cătălin Botezatu va fi înlocuit temporar la emisiune, deoarece se află la Paris pentru a participa la Săptămâna Modei. Până se va întoarce, câte o vedetă îi va ține locul.

Luni, va fi prezentă la masa juriului Carmen Brumă, alături de Raluca Bădulescu și Maurice  Munteanu, dar și de Iulia Albu.

Silvia, câştigătoarea primului sezon al emisiunii, s-a luat la ceartă cu Andreea şi Iuliana, în ediţia de colecţie. Aceasta a spus că are informaţii conform cărora anumite concurente apelează la sfaturile unor stilişti, deşi regulamentul interzice un asemenea lucru.

În primă fază, Silvia s-a luat la harţă cu Andreea. „Mi s-a părut că a fost răutăcioasă. I-am spus şi ei că a fost rea”, a spus Andreea. „De ce sunt dură dacă spun un adevăr? De ce ziceţi că sunt rea?”, a întrebat Silvia. „Terorizezi o fetiţă de 19 ani!”, a explicat Andreea.

Iuliana a intervenit şi ea în discuţie: „Nu sunt laţă, sunt aici, eu una îi recomand să nu mai fie atât de rea. E problema ei cum alege să fie, i-am zis şi ieri”.

BRAVO AI STIL ALL STARS 2018 a dat startul competiţiei cu cele mai valoroase concurente din sezoanele precedente. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu şi Iulia Albu vor fi cu ochii pe cele 11 candidate la titlul de „Cea mai stilată femeie din România” şi marele premiu de 100.000 de lei.

Citește și...