Cătălin Botezatu, mărturii emoționante despre perioada în care a aflat că are cancer. “La acel moment…”

Publicat: 06/06/2020 | 14:08

Cătălin Botezatu a trecut prin momente de coșmar. Celebrul designer a fost diagnosticat cu cancer, a făcut tratament, iar acum se simte mult mai bine. În prezent, susține că este mai puternic și că nimic nu-l mai poate doborî.

VEZI AICI: CĂTĂLIN BOTEZATU, AFECTAT GRAV DE CORONAVIRUS: „SUNT ÎN GRUPUL DE RISC. AM PROBLEME”

Operat de cancer și cu cinci stenturi la inimă, Cătălin Botezatu a recunoscut că s-a temut pentru viața lui, însă a avut credință în Dumnezeu, care l-a ajutat să depășească obstacolele.

Chiar dacă la acel moment mi-a fost teamă, acum, uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică. Până la urmă, te lași în mâna lui Dumnezeu, faci exact ce îți dictează subconștientul. Dacă El hotărăște că a sosit timpul, nu ai ce să faci. Mi-a fost frică, dar m-am rugat și m-au susținut foarte mult prietenii mei. Susținerea lor a contat foarte mult și cred că m-a motivat să merg mai departe”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.

Ce a făcut Cătălin Botezatu pe durata pandemiei de coronavirus

Totodată, Cătălin Botezatu a dezvăluit și ce a făcut în perioada când România s-a aflat în stare de urgență.

Au fost foarte dificile cele două luni de izolare; nu doar pentru mine, dar cred că toată lumea a trecut cu greu această perioadă. Nu știai ce se va întâmpla, de aici și o stare de nesiguranță, de anxietate. Dar am găsit și părțile bune la această autoizolare, pentru că am învățat cum să mă comport într-o astfel de situație, am făcut lucruri pe care înainte nu aș fi avut, poate, timp să le duc la capăt. Nu am simțit deloc această senzație de “cușcă”, am avut timp pentru mine și pentru sufletul meu. În plus, am dat cu aspiratorul și am spălat vase mai mult decât mi-aș fi închipuit vreodată că aș fi putut face. Am făcut tot felul de treburi casnice”, a mai spus designerul.

CITEȘTE ȘI: NOI INFORMAȚII DESPRE CORONAVIRUS. CERCETĂTORII DIN SUA AVERTIZEAZĂ CĂ PANDEMIA AR PUTEA FI MULT MAI GREU DE CONTROLAT