Cătălin Botezatu, mesaj pentru Cazacu de la Exatlon: „Ești prietenul meu și te iubesc!”

Publicat: 15/04/2018 | 10:11
Cătălin Botezatu, mesaj pentru Cazacu de la Exatlon: „Ești prietenul meu și te iubesc!”
În ediția de ieri de la Exatlon, a fost pus la bătaie un nou premiu de comunicare. Acesta a fost câștigat și de această dată tot de „Faimoși”. Concurenții au primit un mesaj video de la prieteni, pentru prima dată de când sunt în Republica Dominicană. Surprizele s-au ținut lanț pentru „faimoși”. Printre cei care au trimis mesaje video s-a numărat și Cătălin Botezatu, bun prieten cu Cătălin Cazacu. 
Cătălin Botezatu i-a transmis un mesaj de susținere lui Cazacu, în ediția de sâmbătă (14 aprilie), de la Exatlon. Nimeni nu știa că cei doi sunt atât de buni prieteni.
„Cătălin, știu că ești un campion și că ai câștigat toate cursele! Ești prietenul meu și te iubesc. Te aștept la vară să ne distrăm”, i-a transmis Botezatu lui Cazacu.

Ce mesaje au primit ceilalți concurenți

„Am fost foarte bucuros de primul mesaj, cel de la finul cel mic. M-a bucurat și mesajul de la „fratele meu”, mai ales că am văzut-o pe fata lui, fata noastră, așa cum îi zic eu”, a mărturisit Giani Kiriță.

Anda Adam i-a transmis un mesaj Dianei Belbiță, prietena și concurenta ei favorită.
„Ne este foarte dor de tine! Ne-ai demonstrat că poate fata. Sper că ești bine cu piciorul, să ai grijă. Te aștept acasă, să facem multe lucruri frumoase împreună! Sper să-ți poarte noroc hanoracul meu roz”, a spus Anda Adam, în mesajul pentru Belbiță.
Citește și...