Cătălin Botezatu, noi dezvăluiri despre viața intimă: “Au fost multe femei pe care le-am refuzat, dar…”

Publicat: 08/09/2020 | 22:34

Cătălin Botezatu a făcut noi dezvăluiri despre viața intimă. Apreciat și peste hotare, nu doar în România, designerul a mărturisit într-un interviu că au fost multe femei pe care le-a refuzat de-a lungul timpului. Mai mult, creatorul de modă s-a caracterizat ca fiind un bărbat “foarte greu de cucerit şi pretenţios”.

Citește și: Cătălin Botezatu iubește și se simte mai iubit ca niciodată! Cine i-a schimbat complet viața juratului de la “Bravo, ai stil! Celebrities” | FOTO

Cătălin Botezatu, noi dezvăluiri despre viața intimă: “Au fost multe femei pe care le-am refuzat, dar…”

Juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a acceptat provocarea de a spune cum s-a adaptat la noua realitate a omenirii creată de apariția virusului SARS-CoV-2 și, totodată, el a făcut noi confesiuni despre viața intimă.

“Am muncit foarte mult, mi-am permis doar să mă odihnesc câteva zile într-un loc drag sufletului meu, la o pensiune pe care o consider o a doua mea casă. Nu mi-au lipsit deloc locurile exotice; la această pensiune m-am simţit mai bine decât în orice altă destinaţie. Am stat singur, am avut timp să îmi pun ordine în gânduri şi în proiectele pe care le voi derula în continuare. În această perioadă am mâncat ce am vrut, cât am vrut; m-am şi îngrăşat puţin. M-am jucat cu câinele meu, Gucci, el mi-a fost singura companie. Nu, nu m-am plictisit pentru că, aşa cum spuneam, în fiecare zi aveam un program uşor «leneş», mi-am permis să mă trezesc mai târziu, dat fiind că mă aflam într-o casă, o pensiune de munte, la un om care se ocupă de mine ca o adevărată mamă; luam micul dejun când doream. Am fost un răsfăţat în această perioadă. Pentru prima oară în viaţa mea am mers la cules de fragi şi afine. Zona era plină de astfel de fructe. Nu s-a instalat nici un fel de monotonie”, a declarat Cătălin Botezatu pentru publicația click.ro.

Nu rata: Monica Hill a pozat goală și a fost criticată. Avem reacția acidă a fostei iubite a lui Cătălin Botezatu

Ulterior, celebrul creator de modă a mai dezvăluit: “Chiar dacă nu am avut prezentări de modă şi lucrurile s-au încetinit într-o oarecare măsură, contractele de imagine s-au înmulţit, s-au dublat chiar. O parte din afacerile mele au fost afectate. Aşa cum se ştie, fabricile au fost închise, au fost pierderi, am închis magazine, dar am luat-o ca atare, ne-am asumat. Cu toţii am pierdut şi dacă suntem puternici o vom lua de la capăt şi vom recupera”.

La 53 de ani, Cătălin Botezatu se consideră un bărbat greu de cucerit: Femeia ideală, în viziunea mea, trebuie să fie frumoasă, am trăit în lumea asta, printre femei frumoase. Îmi plac femeile care au un simţ dezvoltat al umorului, care ştiu să mă facă fericit, care ştiu să râdă şi să plângă alături de mine. Au fost multe femei pe care le-am refuzat, dar nu pentru că nu îmi plăceau, ci pentru că, poate, nu erau genul meu sau erau prea insistente. Da, sunt foarte greu de cucerit şi pretenţios. Trebuie să ai foarte multe calităţi.

Află și: Cătălin Botezatu, primele declarații despre povestea de iubire de care nu știa nimeni: “Ea trebuie să fie protejată”

Cătălin Botezatu, programat din nou la medicii din Turcia după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon

Îndrăgitul designer urmează să fie consultat din nou de medicii turci ca să vadă cum a evoluat totul după operația delicată suferită la finalul anului trecut. Atunci, lui Cătălin Botezatu i-a  fost extirpat o jumătate de colon după ce a fost diagnosticat cu temutul cancer.

“Sunt foarte bine cu sănătatea, în aceste momente aştept să merg la control, în Turcia, atunci când terminăm filmările pentru «Bravo, ai stil! Celebrities». Sunt foarte prudent, dar optimist, şi cred că totul va decurge perfect”, a mai declarat creatorul de modă pentru click.ro.