Monica Hill a pozat goală și a fost criticată. Avem reacția acidă a fostei iubite a lui Cătălin Botezatu

Publicat: 01/09/2020 | 10:37

Monica Hill a acceptat să pozeze nud din nou, iar un bărbat a criticat-o. Nu mică i-a fost surprinderea internautului când a văzut ce replică acidă i-a dat fosta iubită a lui Cătălin Botezatu. Focoasa brunetă a câștigat mai multe concursuri de frumusețe organizate în țară, iar la cele din străinătate s-a clasat pe locuri bune.

Citește și: Lovitură de teatru în dosarul proxeneților de la Cluj care aveau legături cu “ex-ul” Biancăi Drăgușanu și cu “Manechina lui Bote”. Instanța a hotătât că…

Monica Hill a pozat goală și a fost criticată de mai mulți fani

Monica Buda, așa cum apare în buletin frumoasa clujeancă, a realizat de curând un pictorial incendiar în timpul căruia a schimbat mai multe ținute. La un moment dat însă, ea a pozat complet goală și… după cum puteți vedea în imaginea de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, purta un pardesiu care îi acoperă doar mâna dreaptă, lăsându-i la vedere sânul stâng și posteriorul. Poza incitantă a fost însoțită doar de numele persoanelor care au participat la ședința foto.

“Întotdeauna sexy”, “Minunată!”, “Super sexy domnișoara” și “Cam goală” sunt patru dintre comentariile strânse de postarea vedetei. Celui din urmă fan, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu i-a răspuns: “@narciss, nu cred că te-a întrebat nimeni”.

Nu rata: Manechina lui Bote” a explicat relația cu interlopul: “Îi mai spuneam anumite lucruri la nervi, ca să îl oftic” + “Nu cred că…”

Descoperă și: “Manechina” lui Cătălin Botezatu rupe tăcerea după ce i-a spart dinții iubitei fostului: “Mi-a vorbit în nas! A venit după mine și…”

În vârstă de 20 de ani, Monica Hill a absolvit cursurile Liceului de Coregrafie şi Artă Dramatică “Octavian Stroia” din Cluj-Napoca în iunie 2018.

Monica Hill, despre relația cu designerul Cătălin Botezatu

“L-am cunoscut pe Cătălin la 12-13 ani. Am fost la un casting, în orașul meu natal, în Cluj. El avea o prezentare, dar eu nu făceam parte din agenția respectivă de unde erau toate fetele. O fată era foarte nemulțumită pentru că el a dat o altă fată afară din agenția respectivă ca să pot intra eu în prezentare. Totul a pornit de acolo, dar nimeni nu știe că noi am fost și acum doi ani la acest festival împreună.

După cum spuneam, ne cunoaștem de foarte mulți ani. Cătălin mi-a fost mereu alături, o să fie mereu alături de mine. Îi mulțumesc foarte mult, este un om minunat care m-a ajutat extraordinar de mult pe toate planurile. Nu am un lucru care să îmi placă cel mai mult la el. Cătălin este un bărbat foarte, foarte frumos. Este foarte frumos. Arată foarte bine, se și menține, adică nu ai cum să arăți așa, parcă este ireal”, a declarat Monica Hill în cadrul unui interviu la Antena Stars în urmă cu un an.

Vezi și: Puștoaica lui Cătălin Botezatu a zăpăcit LOFT-ul! S-a sărutat cu o prietenă ca-n filmele pentru adulți