Ce notă a luat la BAC fosta iubita a lui Cătălin Botezatu. Monica Hill n-a mai putut ascunde informația

Publicat: 29/06/2019 | 12:44

Suntem în febra examenului maturității și, recent, s-a aflat ce notă a luat la BAC fosta iubita a lui Cătălin Botezatu. Monica Hill n-a mai putut ascunde informația și a confirmat ce rezultate a avut, deși, când a susținut examenul de bacalaureat a avut foarte multe prezentări de modă.

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a dezlănțuit! Uite cum își etalează talentul alături de Monica Hill

Ce notă a luat la BAC fosta iubita a lui Cătălin Botezatu

Monica Hill a dezvăluit ce medie a obținut după ce s-au afișat rezultatele la BAC în anul în care ea a susținut examenul maturității. Totul s-a petrecut după ce fosta iubită a lui Cătălin Botezatu și-a provocat fanii să-i pună- întrebări pe o cunoscută rețea de socializare. La un moment dat, un internaut i-a scris: “Cu cât ai luat BAC-ul? Pupici”. Frumoasa brunetă și-a început răspunsul cu o glumă care i-a dus pe mulți cu gândul că ar fi plătit pentru examen, iar la final, ea a spus că a luat bacalaureatul cu o notă destul de mare: peste 9: “Nu mai îmi aduc aminte exact… 3.000 € cred :)) Glumesc, 9 și ceva”, a scris Monica Hill într-o postare făcută pe Insta Story.

Vedeta sexy a mai mărturisit că a susținut proba scrisă la geografie și nu la logică, așa cum a crezut unul dintre susținătorii ei. De asemenea, Monica Hill a mai împărtășit internauților că are o înălțime de: 1,75 m și o greutate de 52 de kilograme, după cum se poate vedea în galeria foto a articolului.

Citește și: Iubita lui Cătălin Botezatu a pozat topless și cu dresul tras pe cap. Poza HOT cu Monica Hill

Monica Hill, despre relația cu designerul Cătălin Botezatu

“L-am cunoscut pe Cătălin la 12-13 ani. Am fost la un casting, în orașul meu natal, în Cluj. El avea o prezentare, dar eu nu făceam parte din agenția respectivă de unde erau toate fetele. O fată era foarte nemulțumită pentru că el a dat o altă fată afară din agenția respectivă ca să pot intra eu în prezentare. Totul a pornit de acolo, dar nimeni nu știe că noi am fost și acum doi ani la acest festival împreună.

După cum spuneam, ne cunoaștem de foarte mulți ani. Cătălin mi-a fost mereu alături, o să fie mereu alături de mine. Îi mulțumesc foarte mult, este un om minunat care m-a ajutat extraordinar de mult pe toate planurile. Nu am un lucru care să îmi placă cel mai mult la el. Cătălin este un bărbat foarte, foarte frumos. Este foarte frumos. Arată foarte bine, se și menține, adică nu ai cum să arăți așa, parcă este ireal”, a declarat Monica Hill în cadrul unui interviu de acum câteva luni acordat la Antena Stars.