Cătălin Cazacu a fost eliminat de la Exatlon! Primele declarații: “Astăzi am încălcat…“

Publicat: 21/05/2018 | 08:11

Vladimir Drăghia și Cătălin Cazacu au rămas singurii Faimoși în competiție, iar duminică seara au fost propuși spre eliminare. Cel care a avut mai puține voturi și care a ieșit din competiție a fost Cătălin Cazacu.

Surprinzator, starea pe care o am acum mi-a fost data de faptul ca mi-am dat seama ca totul e atat de abrupt. Pana acum o luna Universul meu era aici, credeam ca totul se rezuma la niste mingi, la niste trasee. Dar, cand m-am lovit de realitate, am vazut ca totul e abrupt, ca in viata!”, a declarat Cazacu.

As vrea sa adaug ca le multumesc oamenilor care m-au votat, apreciez foarte mult. Inca de la inceput aveam un discurs pregatit in eventualitatea foarte probabila de a iesi si ma bucur ca nu am avut ocazia sa il rostesc. Inseamna mult, m-a ajutat mult la stima de sine”, a mărturisit Drăghia.

Primele declarații ale lui Cătălin Cazacu după ce a aflat rezultatul votului: „E prima arena la care am venit impacat, e un moment bun. Mi-a placut mereu sa fiu sincer. Astazi, in interiorul meu, am facut toate superstitiile toate. Astazi am incalcat tot din dorinta de a iesi. Mi-am dorit sa ies pentru ca in distributia asta cred ca Vladimir merita sa mearga mai departe. Am fost un sportiv bun, nu am fost favorit, dar mi-am dat sufletul pe teren. Asta e linia de finis, nu mi-e rusine. Ma simt atat de usurat, as fi purtat o povara daca pleca el si ramaneam eu. Tot respectul pentru cei care m-au votat!„.

Citește și...