Cătălin Cazacu, prima reacție după ce Brigitte și Claudia Pavel s-au certat din cauza lui, la Ferma de la Pro Tv

Publicat: 19/04/2019 | 09:51
Cătălin Cazacu, prima reacție după ce Brigitte și Claudia Pavel s-au certat din cauza lui, la Ferma de la Pro Tv

Brigitte Năstase și Claudia Pavel s-au certat ”la cuțite” în show-ul ”Ferma”, iar unul dintre motive a fost acela că Brigitte nu a putut uita ”aventura” dintre Claudia și Cătălin Cazacu, fostul ei iubit. Claudia şi Cătălin au fost colegi în emisiunea Exatlon de la Kanal D, iar Brigitte și Cazacu au avut, la un moment dat, o idilă.

Cătălin Cazacu este mai mult decât vedeta Kanal D. Este campion la motociclism și unul dintre cei mai vânați burlaci din showbizul autohton. A participat la ”Exatlon” și, pe lângă toate amănuntele legate de concurs, a intrat în atenția publicului și pentru că i-a căzut cu tronc Claudia Pavel, ceea ce a nemulțumit-o profund pe Brigitte Năstase. Dar Cătălin Cazacu, întrebat de okmagazine.ro, spune că nu știe absolut nimic despre scandalul dintre cele două.

”Nu ştiu nimic din toată povestea asta. Eu am mai fost şi ştiu cum e în reality show-uri. Se mai taie de acolo şi de acolo… Cine ştie ce-au zis fetele acolo. Sunt sută la sută convins că nu este vorba despre mine”.

Mai mult, Cătălin Cazacu susține că Brigitte și Cream nu ar avea niciun motiv să se certe din cauza lui, iar în ceea ce privește aventurile sentimentale declară că e vorba doar despre prietenie, atât și nimic mai mult.

”Aoleu! Înseamnă că ele ştiu mai multe decât mine. Eu nu pot să-mi dau cu presupusul. Din punctul meu de vedere, nu. Sub nicio formă (n.red. – nu ar avea de ce să se certe pentru el). Suntem cunoştinţe. Orice înger are un trecut, orice drac are un viitor”.

Fiul lui Cătălin Cazacu locuiește la Timișoara

Lui Cătălin Cazacu este dor de băiatul său, care locuiște la Timișoara, iar cu mama băiatului se înțelege foarte bine. ”Am rămas prieteni”, spune el.

”Fiul meu locuieşte la Timişoara, are opt ani şi jumătate şi este leit taică-su. Face şcoala la Sarmizegetusa, pentru că acolo stau bunicii din partea mamei lui. Ne vedem cât se poate de des, având în vedere că nici programul meu nu-i foarte lejer. Creşte surprinzător de repede. Cred că foarte curând va veni momentul în care-mi va prezenta o gagică. Sau două, sau trei. Sper să înveţe din greşelile lui taică-su. Nu e atras de sportul meu, motociclism, şi vrea să se facă mai degrabă fotbalist. Asta e, cumva trebuie să plătim cu toţii pentru greşelile pe care le-am făcut”.

Citește întreg interviul pe okmagazine.ro

 

 

Citește și...